Gratis Waardebepaling/ verkoopprijsindicatie

Woon je in Amsterdam of omgeving Groot Amsterdam en ben je benieuwd wat je huis nu echt waard is? Is dit het moment om je huis te verkopen? Of kun je nog beter even wachten? Maak nu een afspraak voor een gratis waardebepaling (ook wel verkoopprijsindicatie genoemd) bij 123ERAmakelaar en kom erachter wat je huis waard is op dit moment. Geen digitale schatting of rekentool! Wij komen nog echt bij je langs om je huis te bekijken en de waarde persoonlijk toe te lichten. Gratis en geheel vrijblijvend.

Wil je vervolgens je huis verkopen kies dan voor 123ERAmakelaar. Wij kennen de woningmarkt als geen ander. Een echt zorgeloze en snelle verkoop van je huis voor de beste verkoopprijs? Daar gaan wij voor! Dat doen wij niet alleen met een perfecte online presentatie van je huis op ERA.nl, Funda en onze eigen websites, maar vooral met het unieke ERA Verkoop Actie Plan.

 

 

Gratis waardebepaling aanvragen

Het adres voor de waardebepaling:

Contactgegevens:

Geslacht(Vereist)
Waardebepaling
Nieuwsbrief
Bel gerust voor een GRATIS waardebepaling
en verkoopadvies.
Wij komen graag bij u langs!
123ERAmakelaar

Gedempt Hamerkanaal 89
1021 KP Amsterdam
Nederland

professionele taxatiedienst

Let op, een waardebepaling/verkoopprijsindicatie is een makelaarsdienst en geen professionele taxatiedienst. Het doel van deze verkoopprijsindicatie is om een indicatie te geven van de te verwachten verkoopopbrengst en de geschatte verkoopsnelheid. Het is belangrijk te benadrukken dat deze indicatie niet gebruikt mag worden voor andere doeleinden dan waarvoor het is bedoeld.

Deze waardebepaling kan niet dienen als basis voor financiële beslissingen zoals financiering, financiële verslaglegging, fiscale doeleinden, scheiding/deling, of een andere situatie waarvoor een professionele taxatiedienst noodzakelijk is.

Indien u een professionele taxatiedienst nodig heeft kunt u terecht bij onze Register-Taxateurs van 123vastgoedexpertise.

123vastgoedexpertise is onafhankelijk en
gespecialiseerd in:

  • Vastgoedadvies en -taxaties
  • Commercieel vastgoed, beleggingen en bedrijfseconomische taxaties
  • Woningtaxaties
  • Herbouwwaarde taxaties
  • Huurwaarde taxaties
  • Overige taxaties zoals complex- en erfpachttaxaties

ANDERE DIENSTEN

Inschrijven voor de nieuwsbrief