Beschrijving

TE KOOP: MULTI FUNCTIONELE BEDRIJFSRUIMTE , MET KANTOORRUIMTE GELEGEN  IN AMSTERDAM-SLOTERDIJK MET EEN ZEER GOEDE VERBINDING NAAR AMSTERDAM, SCHIPHOL EN HAARLEM!

Locatie/Omgeving:
De bedrijfsruimte is gelegen aan Limmerick, op een kleinschalig bedrijventerrein in Sloterdijk-III (Westpoort 5854). In de directe omgeving bevinden zich verschillende bedrijven, waaronder bouwbedrijven, autobedrijven, horeca toeleveranciers en diverse creatieve ondernemingen.

Object:
De ruimte bestaat uit bedrijfsruimte op de begane grond (circa 71 m2) met apart toilet. Via de trap bereikt u een multifunctionele ruimte van circa 44 m2 op de tussenverdieping. Op de verdieping is tevens een uitgebreide pantry aanwezig. Via de trap, welke in het midden geplaatst is, bereikt men een ruime tweede verdieping die thans in gebruik is als kantoorruimte. Deze ruimte is voorzien van een fijne lichtinval en te openen ramen. Tevens is hier airconditioning aanwezig.

Door het verspringen van de verdiepingen is er overal voldoende daglicht en heeft de ruimte een fijne en eigentijdse sfeer. Mede door de indeling is deze nette bedrijfsruimte voor zeer veel doeleinden geschikt, u kunt er zó in!

De bedrijfsruimte is voorzien van glasvezel internet, camera bewaking en een alarminstallatie. De bijbehorende (onderhouds) contracten kunnen worden overgenomen.
Het totale oppervlakte bedraagt circa 166 m2.

Parkeren kan voor de eigen deur, waar unit over een eigen parkeerplaats beschikt.

Opleveringsniveau, onder meer voorzien van:
Bedrijfsruimte:
- Overheaddeur
- Betonvloer
- TL verlichting
- Toiletgroep
- Pantry
- Airconditioning

VvE: 
De bedrijfsunit maakt onderdeel uit van een vereniging van eigenaren, VvE Limmerick 2-22 en Watervoort 2-22 te Amsterdam. De administratie wordt gevoerd door Velzel VvE diensten. 
De servicekosten bedragen € 100,78 per maand.

Bereikbaarheid:
De bereikbaarheid van het object is zeer goed. Afslag 2 van de Westrandweg A5 is op minder dan 2 minuten afstand, waarmee Amsterdam, Haarlem en Schiphol allen binnen 10 minuten bereikbaar zijn. Station Sloterdijk is per openbaar vervoer goed bereikbaar.

Bestemming:
Conform het geldende bestemmingsplan "Sloterdijk III" luidt de bestemming "Bedrijf-3". Kijk voor meer informatie op www.ruimtelijkeplannen.nl

Erfpacht: 
De bedrijfsruimte is gelegen op erfpachtgrond, eigendom van de gemeente Amsterdam. Op het recht van erfpacht zijn de algemene bepalingen voor voortdurende erfpacht van de gemeente uit 2000 van toepassing. De erfpachtcanon bedraagt thans € 1.078,02 per jaar (periode 16 oktober 2020 - 15 oktober 2021) en wordt jaarlijks geïndexeerd. 

Aanvaarding:
In overleg, doch spoedig.


Voor meer informatie:
123makelaar uw bedrijfsmakelaar voor Amsterdam en omstreken.

Kenmerken