Onder bod: Rijnkade 19A, 1382 GT Weesp

€ 1.500,- /mnd

Onder bod

Onder bod: Rijnkade 19A, 1382 GT Weesp

€ 1.500,- /mnd

Beschrijving

Lees meer
CIRCA 125M2 KANTOORRUIMTE MET BEDRIJFSRUIMTE VAN CIRCA 45M2 TE HUUR AANGEBODEN IN WEESP. OP EEN KLEINSCHALIG KANTOREN/BEDRIJVENTERREIN GELEGEN, MET ZEER GOEDE BEREIKBAARHEID TEN OPZICHTE VAN AMSTERDAM EN OMSTREKEN.

Object:
Kantoor- en bedrijfsruimte verdeeld over twee verdiepingen met uitzicht op de jachthaven van Weesp. Aansluitend zijn woningen gelegen. Het pand bestaat uit een ruime hal op de begane grond met kantoorruimte. Naast de hal bevindt zich de bedrijfsruimte, welke apart kan worden afgesloten. Op de eerste verdieping zijn twee kantoorruimtes gesitueerd met in het midden een pantry en toiletgroep. Ook beschikt het gebouw over een douche.

Bereikbaarheid:
Het complex is gelegen aan de doorgaande route op het bedrijventerrein Noord. Op dit bedrijventerrein in Weesp, gesitueerd langs het Amsterdam Rijnkanaal op 5 autominuten van Amsterdam Zuidoost, hebben zich gerenommeerde bedrijven als Denso, Abbott , Tramedico en Moorman Karton gevestigd. De Provinciale weg naar Amsterdam is geherprofileerd.

Weesp beschikt over een belangrijk NS-station en heeft daarmee een goede verbinding naar Amsterdam en andere grote omliggende steden. Er rijden 4 treinen per uur op Amsterdam Centraal Station, Amsterdam WTC/Schiphol, Almere en Amersfoort. Er is een busverbinding aanwezig die u direct naar het station brengt.

De bereikbaarheid met eigen vervoer is uitstekend. Er is een goede ontsluiting naar de Rijksweg A1 en naar de Provincialeweg N236 Amsterdam/Hilversum (Gaasperdammer-weg A9).

Vloeroppervlak:
Ca. 125 m² kantoorruimte en 45 m² bedrijfsruimte.

Parkeren:
Vier parkeerplaatsen op eigen terrein.

Opleveringsniveau (volledig afgewerkt):
- Eigen entree
- Automatisch deur toegangssysteem
- Natuurstenen vloeren
- Pantry
- Toiletgroep
- Douche
- Systeemplafond met verlichtingsarmaturen
- Te openen ramen
- Alarm aanwezig.

Huurprijs:
€ 1.500,- per maand te vermeerderen met BTW.

Huurprijsindexatie:
Jaarlijks op basis van de consumentenprijsindex, reeks alle huishoudens (2015 = 100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Huurtermijn:
Nader overeen te komen.

Huurbetaling:
Per maand of per kwartaal vooruit.

Servicekosten:
Niet van toepassing.

Zekerheidstelling:
Er zal een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur worden gesteld, te vermeerderen met btw.

Huurovereenkomst:
Het meest recente ROZ model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, aangevuld met verhuurder specifieke aanvullende bepalingen.

Aanvaarding:
In overleg, doch spoedig.

Voorbehoud:
Expliciete goedkeuring van de eigenaar/opdrachtgever.

Heeft u interesse en wilt u meer informatie? Neem dan contact op via 020-619 29 30 of per mail via info@123makelaar.nl.
123makelaar, uw bedrijfsmakelaar in Amsterdam en omstreken!

123makelaar heeft zich ingespannen om de juiste oppervlakte en inhoud te bereken aan de hand van eigen metingen. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld of afwijken van eventuele toekomstige metingen, wordt dit uitdrukkelijk door (aspirant) huurder aanvaard. (Aspirant) huurder is/wordt voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren.
Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, uitdrukkelijk ook niet met betrekking tot eventuele aanpassing van de koop-/huursom. Verhuurder en 123makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Referentienummer 24729/374153
Prijs € 1.500,- per maand
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Woensdag 17 oktober 2018
Laatste wijziging Maandag 14 oktober 2019
Bouw
Type object Kantoor
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1980
Oppervlaktes en inhoud
Bruto vloeroppervlakte 170 m²
Locatie
Ligging Bedrijventerrein
Kantorenpark

Kaart

Recent bekeken