Onder bod: Westeinde 130, 1511 MA Oostzaan

€ 1.250,- /mnd

Onder bod

Onder bod: Westeinde 130, 1511 MA Oostzaan

€ 1.250,- /mnd

Beschrijving

Lees meer
TE KOOP EN TE HUUR

Nieuw opgeleverde (2018) bedrijfsruimte met mogelijkheid voor kantoorruimte, gelegen op bedrijventerrein "Bombraak" aan het Westeinde te Amsterdam-Noord/Oostzaan. Dit nieuwbouwproject bestaat uit 16 bedrijfsunits en is in het vierde kwartaal van 2018 opgeleverd. Alles helemaal nieuw, u kunt de eerste gebruiker zijn!
Aangeboden wordt Westeinde 130, bestaande uit een bedrijfsruimte verdeeld over de begane grond en eerste verdieping, mét twee eigen parkeerplaatsen op het afgesloten terrein. De bedrijfsunit is voorzien van een overheaddeur, vrije hoogte circa 3,40 meter en een normale loopdeur om als entree te dienen. Op de begane grond is een net toilet aanwezig. Op de verdieping, die zeer goed bruikbaar is als kantoorruimte, zijn aansluitingen voor een pantry aanwezig. Hier is tevens de CV ketel geplaatst.
Het geheel is net en modern afgewerkt en kan direct betrokken worden.

Bestemming:
Het wijzigingsplan Bedrijfsterrein Bombraak eerste fase is van toepassing. De geldende bestemming is "bedrijf". Uitgebreide informatie is te raadplegen via ruimtelijkeplannen.nl.

Oppervlakte:
Totaal 105 m², gelijk verdeeld over de begane grond en eerste verdieping.

Locatie en Bereikbaarheid:
De bedrijfsunit is gelegen op bedrijventerrein “Bombraak” te Oostzaan, grenzend aan Amsterdam Noord en is gelegen nabij de A-10 ring-noord en de A-8 het Coenplein. Deze ligging maakt het bedrijventerrein Bombraak”, uitstekend bereikbaar. Op loopafstand is tevens een bushalte (Oostzaan), vanwaar er meerdere busverbindingen per uur richting Amsterdam en Zaandam zijn. Op bedrijventerrein “Bombraak” hebben zich inmiddels diverse gerenommeerde bedrijven gevestigd, zoals Van der Valk Hotel Oostzaan, Meyn Food Processing Technology, een Argos benzine station en een pickup point van Albert Heijn én Jumbo.

Indeling:
Entree, elektrisch bedienbare overhead deur, representatieve en ruime bedrijfshal op de begane grond met een toilet. Trap naar de verdieping waar zich een fraaie ruimte bevindt. Deze verdieping is apart afsluitbaar en leent zich uitstekend om in gebruik genomen te worden als kantoorruimte.

Diverse voorzieningen:
- Elektrisch bedienbare overheaddeur
- Verwarming middels eigen CV installatie
- Zwevend toilet met fonteintje
- Meterkast met automatische zekeringen
- Terrein is tussen 18:00 en 06:00 uur en op zondag afgesloten door een automatisch hek. Eigenaren en gebruikers hebben 24/7 toegang tot het terrein middels een toegangscode.

Parkeermogelijkheden:
Bij de bedrijfsunit horen 2 eigen parkeerplaatsen op het terrein.

VvE:
De bedrijfsunit en parkeerplaatsen betreffen appartementsrechten. De vereniging van eigenaren is genaamd "Vereniging van Eigenaren "Bombraak" te Oostzaan. De administratie wordt door een professionele beheerder gevoerd. De vereniging is ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van koophandel onder nummer 72124229
De servicekosten bedragen € 1.000,00 per jaar.

Aanvaarding/oplevering:
Direct.

Er is sprake van BTW belaste verkoop.

Verhuurcondities:

- Huurprijs € 1.250,00 per maand exclusief BTW en servicekosten
- Servicekosten per maand € p.m.
- Huurtermijn 5 jaar + 5 optiejaren
- Waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur te vermeerderen met het BTW bedrag en de servicekosten.
- Huurovereenkomst conform model ROZ, aangevuld met algemene en bijzondere bepalingen.

De gebruiksoppervlakte zoals vermeld in de (verkoop)informatie en/of de aanmelding op Funda is NIET berekend conform de branche vastgestelde meetinstructie (BBMI) afgeleid van de NEN 2580-norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft in voorkomende gevallen met name te maken met deze meetmethode. Bij het tot stand komen van een koopovereenkomst verklaart (aspirant) koper voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering.
Mocht de maatvoering niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld of afwijken van eventuele toekomstige metingen, wordt dit uitdrukkelijk door (aspirant) koper aanvaard. (Aspirant) koper is/wordt voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren.
Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, uitdrukkelijk ook niet met betrekking tot eventuele aanpassing van de koopsom. Verkoper en 123makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Referentienummer 24729/386733
Prijs € 195.000,- k.k.
Prijs € 1.250,- per maand
Aanvaarding Direct
Aangeboden sinds Woensdag 6 februari 2019
Laatste wijziging Woensdag 18 december 2019
Bouw
Type object Bedrijfshal
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 2018
Oppervlaktes en inhoud
Bruto vloeroppervlakte 105 m²
Locatie
Ligging Bedrijventerrein

Kaart

Recent bekeken