Te huur: Noordeinde 128, 1121 AL Landsmeer

€ 1.800,- /mnd

Geen plattegronden beschikbaar.

Te huur: Noordeinde 128, 1121 AL Landsmeer

€ 1.800,- /mnd

Beschrijving

Lees meer
Unieke kans op de grens van Amsterdam en Waterland een volledig zelfstandig en gerenoveerde kantoorruimte te huur. Het object betreft een vrijstaande kantoorvilla van circa 233 m² vvo (vrij verhuurbaar vloeroppervlakte 233 m²). De kantoorruimte is verdeeld over de begane grond en eerste verdieping, met op de begane grond een gezamenlijke ruimte bestaande uit een separate dames en herentoiletten, moderne keuken en ruime kantoortuin. Recentelijk heeft het gehele pand een upgrading gehad. De locatie van dit object is uniek, werken met een prachtig uitzicht en klaar voor gebruik, wie wil dit nu niet?

Locatie/ omgeving:
Bedrijvenpark Noordeinde is gelegen in Landsmeer op circa 5 autominuten van ringweg Amsterdam Noord. Het bedrijvenpark is de afgelopen decennia ontwikkeld tot een volwaardig bedrijvenpark midden in een schitterende groene omgeving. Momenteel staan er 24 eenheden op het park waarvan 8 kantoorvilla’s. De ligging in de natuur creëert voor de gebruikers een prettige en sfeervolle werkomgeving. Ieder object op dit terrein heeft zijn eigen identiteit. Zo zijn hier ruimten met een zakelijke, industriële, creatieve of rustgevend uitstraling ontwikkeld. Hier wordt werken gecombineerd met ontspanning door de ligging aan een park en aan het water.

Object:
Via de representatieve entree komt u binnen in de gezamenlijke ontvangstruimte, daar bevinden zich ook de separate dames en herentoiletten, de moderne keuken en de de deuren die toegang geven tot de ruime en groene kantoortuin. Middels de brede houtentrap bereikt u de eerste verdieping die met een ruime en lichte overloop toegang biedt aan drie ruime kantoorkamers.

De kantoorruimte wordt Turn-key opgeleverd en recent gemoderniseerd. On het pand is reeds aanwezig een systeemplafond met spaarlampen, kabelgoten ten behoeve van data en telefonie, sanitair, keukenvoorzieningen en alarminstallatie. Op het terrein direct gelegen rond de kantoorruimte bevind zich voldoende parkeergelegenheid.

Bent u op zoek naar een eigen pand in een bijzondere omgeving net buiten Amsterdam kom dan eens kijken.

Voorzieningen omgeving:
- groen park;
- water;
- parkeren op eigen terrein;
- centrum Landsmeer op loopafstand.

Opleveringsniveau en voorzieningen:
- systeemplafonds voorzien van spaarlampen;
- alarm installatie;
- keuken voorzien van inbouwapparatuur;
- nutsvoorzieningen;
- sanitaire voorzieningen;
- te openen ramen;

Parkeren:
Er bevinden zich voldoende gratis parkeerplaatsen op eigen terrein. Voor iedere bedrijfsruimte bevinden zich exclusief aan de bedrijfsruimte toe te kennen parkeerplaatsen. Daarnaast zijn er parkeerplaatsen voor bezoekers.

Bereikbaarheid:
Per openbaar vervoer te bereiken vanaf busstation Amsterdam noord met buslijn 319. Met de auto bereikbaar via de ringweg A10-Noord, afslag S117. Centraal gelegen tussen Amsterdam en Waterland.

Huuringangsdatum:
Maximaal 2 maanden nadat overeenstemming over de huurcondities is bereikt.

Aanvangshuurprijs:
De huurprijs € 1800,- per maand te vermeerderen met btw en inclusief servicekosten.

Huurbetaling:
Per maand vooruit.

btw:
Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting.

Huurindexatie:
Jaarlijks op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI - alle huishoudens (2015=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek, voor het eerst een jaar na huuringangsdatum.

Huurtermijn:
In overleg.

Zekerheidstelling:
Een bankgarantie/waarborgsom gelijk aan 3 maanden, te vermeerderen met btw.

Huurovereenkomst:
Het meest recente ROZ model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, aangevuld met verhuurder specifieke aanvullende bepalingen.

Voorbehoud:
Goedkeuring van de eigenaar/opdrachtgever.

Voor meer informatie:
123makelaar uw bedrijfsmakelaar voor Amsterdam en omstreken.

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Referentienummer 24729/361526
Prijs € 1.800,- per maand
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Vrijdag 22 juni 2018
Laatste wijziging Donderdag 23 augustus 2018
Bouw
Type object Kantoor
Soort bouw Bestaande bouw
Oppervlaktes en inhoud
Bruto vloeroppervlakte 233 m²

Kaart

Sluiten

Recent bekeken