Beschrijving

OP DE GRENS VAN AMSTERDAM EN WATERLAND CIRCA 300M2 KANTOORRUIMTE TE HUUR, NOORDEINDE 124-G TE LANDSMEER, IN VRIJSTAANDE KANTOORVILLA!

Locatie/ omgeving:
Bedrijvenpark Noordeinde is gelegen in Landsmeer op circa 5 autominuten van ringweg Amsterdam Noord. Het bedrijvenpark is de afgelopen decennia ontwikkeld tot een volwaardig bedrijventerrein midden in een groene omgeving. Het bestaat uit 24 verhuurbare eenheden waarvan 8 kantoorvilla’s. Voor de gebruikers geven de objecten een prettige en sfeervolle werkomgeving. Ieder object op dit terrein heeft zijn eigen identiteit. Zo zijn hier ruimten met een zakelijke, industriële, creatieve of rustgevend uitstraling ontwikkeld. Hier wordt werken gecombineerd met ontspanning door de ligging aan een park en aan het water. Er zijn voornamelijk creatieve en ICT bedrijven gevestigd. Daarnaast biedt het ook plaats aan een installatie- en kledingbedrijf.

Object:
Het betreft hier een zeer representatieve, goed onderhouden, vrijstaande kantoorruimte van ca. 300m² die wij te huur aanbieden. Op de begane grond vindt u een open entree met 5 kantoorruimtes, een grote gezamenlijke ruimte, een keuken en een dubbele toiletgroep. Op de eerste verdieping bevindt zich een vide met gelegenheid tot meerdere werkplekken. 

Opleveringsniveau is turnkey. 

Bestemming:
De bestemming is kantoorruimte.

Verhuurbaar vloeroppervlakte:
Circa 300m2

Voorzieningen in de omgeving:
• groen park
• water

Opleveringsniveau en voorzieningen:
• voorzien van systeemplafond met  inbouwlichtarmaturen
• keuken met inbouwapparatuur
• gas-neutraal
• brandslanghaspel / rookmelders
• elektrisch verwarmingssysteem 
• toiletruimten
• kabelgoten ICT 
• volledig gestoffeerd
• gratis parkeren

Parkeren:
Er bevinden zich voldoende gratis parkeerplaatsen op eigen terrein. 

Bereikbaarheid:
Middels openbaar vervoer bent u binnen een halfuur op Amsterdam Centraal, via bus 319 en de vernieuwde verbinding met de Noord/Zuid-lijn. Met de auto bereikbaar via de ringweg A10-Noord, afslag S117. Centraal gelegen tussen Amsterdam en Waterland. 

Huuringangsdatum:
In overleg

Aanvangshuurprijs: 
De huurprijs bedraagt €37.500,- per jaar te vermeerderen met BTW en servicekosten.

Servicekosten:
De servicekosten ten behoeve van het periodiek onderhoud CV installatie, buiten verlichting terreinonderhoud, park onderhoud, groenonderhoud en het begaanbaar houden van de wegen en voetpaden bedragen € 15,- per m2 exclusief btw. Voor het verbruik van gas, water en elektra zal huurder met de betreffende NUTS bedrijven rechtstreeks contracten afsluiten. 

Huurbetaling:
Per maand vooruit.

BTW:
Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. 

Huurindexatie: 
Jaarlijks op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI - alle huishoudens (2015=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek, voor het eerst een jaar na huuringangsdatum. 

Huurtermijn:
5 jaar + 5 jaar. Anders is bespreekbaar.

Aanvaarding:
In overleg, doch spoedig. 

Huurovereenkomst: 
Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW (versie juli 2015).

Voorbehoud:
Goedkeuring van de eigenaar/opdrachtgever.

Voor meer informatie:
123makelaar uw bedrijfsmakelaar voor Amsterdam en omstreken.

Kenmerken