Te huur: Noordeinde 124E, 1121 AL Landsmeer

€ 1.750,- /mnd

Geen plattegronden beschikbaar.

Te huur: Noordeinde 124E, 1121 AL Landsmeer

€ 1.750,- /mnd

Beschrijving

Lees meer
OP DE GRENS VAN AMSTERDAM EN WATERLAND CIRCA 150 M2 ZELFSTANDIGE KANTOORRUIMTE TE HUUR, NOORDEINDE 124-E TE LANDSMEER, IN VRIJSTAANDE KANTOORVILLA!

Locatie/ omgeving:
Bedrijvenpark Noordeinde is gelegen in Landsmeer op circa 5 autominuten van ringweg Amsterdam Noord. Het bedrijvenpark is de afgelopen decennia ontwikkeld tot een volwaardig bedrijventerrein midden in een groene omgeving. Het bestaat uit 24 verhuurbare eenheden waarvan 8 kantoorvilla’s. Voor de gebruikers geven de objecten een prettige en sfeervolle werkomgeving. Ieder object op dit terrein heeft zijn eigen identiteit. Zo zijn hier ruimten met een zakelijke, industriële of creatieve uitstraling ontwikkeld. Hier kan gewerkt worden in een ontspannen en groene omgeving door de ligging aan Het Twiske en aan het water, maar toch dicht bij Amsterdam. Er zijn diverse creatieve en ICT bedrijven gevestigd. Daarnaast biedt het ook plaats aan een installatie- en kledingbedrijf.

Object:
Het betreft een representatieve zelfstandige en vrijstaande kantoorvilla met twee verdiepingen. Middels de royale entree op de begane vind u toegang tot twee kantoorkamers c.q. opslagruimtes, waarvan een openslaande deuren heeft naar buiten. Tevens bevind zich op de begane grond een gescheiden toiletgroep . De gehele eerste etage bestaat uit kantoorruimte, die eenvoudig in te delen is voor meerdere werkplekken. Op de tussenverdieping bevind zich een nette keuken. Het gehele object kenmerkt zich door een ruimtelijk gevoel en veel lichtinval dankzij de vele ramen. Daarnaast is er voldoende (gratis) parkeergelegenheid op het terrein bij de kantoorvilla.

Opleveringsniveau is turnkey.

Bestemming:
De bestemming is kantoorruimte.

Verhuurbaar vloeroppervlakte:
Circa 150m2

Voorzieningen in de omgeving:
• openbaar vervoer op loopafstand
• groen park
• water

Opleveringsniveau en voorzieningen:
• voorzien van systeemplafond met inbouwlichtarmaturen
• keuken met inbouwapparatuur
• gas-neutraal
• vloerverwarming
• brandslanghaspel / rookmelders
• elektrisch verwarmingssysteem
• toiletruimten
• kabelgoten ICT
• airconditioning
• alarminstallatie
• volledig gestoffeerd
• gratis parkeren

Parkeren:
Er bevinden zich voldoende gratis parkeerplaatsen op eigen terrein.

Bereikbaarheid:
Middels openbaar vervoer bent u binnen een halfuur op Amsterdam Centraal, via bus 319 en de vernieuwde verbinding met de Noord/Zuid-lijn. Met de auto bereikbaar via de ringweg A10-Noord, afslag S117. Centraal gelegen tussen Amsterdam en Waterland.

Huuringangsdatum:
In overleg

Aanvangshuurprijs:
De huurprijs bedraagt €1.750,- per maand te vermeerderen met BTW en servicekosten.

Servicekosten:
De servicekosten ten behoeve van het periodiek onderhoud CV installatie, buiten verlichting terreinonderhoud, park onderhoud, groenonderhoud en het begaanbaar houden van de wegen en voetpaden bedragen € 15,- per m2 exclusief btw. Voor het verbruik van gas, water en elektra zal huurder met de betreffende NUTS bedrijven rechtstreeks contracten afsluiten.

Huurbetaling:
Per maand vooruit.

BTW:
Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting.

Huurindexatie:
Jaarlijks op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI - alle huishoudens (2015=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek, voor het eerst een jaar na huuringangsdatum.

Huurtermijn:
5 jaar + 5 jaar. Anders is bespreekbaar.

Aanvaarding:
In overleg, doch spoedig.

Voorbehoud:
Goedkeuring van de eigenaar/opdrachtgever.

Voor meer informatie:
123makelaar uw bedrijfsmakelaar voor Amsterdam en omstreken.

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Referentienummer 24729/365559
Prijs € 1.750,- per maand
Servicekosten € 15,- per maand
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Donderdag 5 juli 2018
Laatste wijziging Dinsdag 16 april 2019
Bouw
Type object Kantoor
Soort bouw Bestaande bouw
Oppervlaktes en inhoud
Bruto vloeroppervlakte 150 m²

Kaart

Sluiten

Recent bekeken