Te huur: Noordeinde 124B, 1121 AL Landsmeer

€ 7.750,- /mnd

Te huur: Noordeinde 124B, 1121 AL Landsmeer

€ 7.750,- /mnd

Beschrijving

Lees meer
Unieke kans op de grens van Amsterdam en Waterland een volledig zelfstandig en gerenoveerde kantoorruimte te huur. Het object betreft een vrijstaande kantoorvilla van circa 640 m² bvo (vrij verhuurbaar vloeroppervlakte 535 m²). De kantoorruimte is verdeeld over de begane grond, eerste en tweede verdieping. Recentelijk heeft het gehele pand een upgrading gehad. De locatie van dit object is uniek. U kijkt direct vanuit de ruimte uit over het park en het water. Werken met een prachtig uitzicht en klaar voor gebruik, wie wil dit nu niet?

Locatie/ omgeving:
Bedrijvenpark Noordeinde is gelegen in Landsmeer op circa 5 autominuten van ringweg Amsterdam Noord. Het bedrijvenpark is de afgelopen decennia ontwikkeld tot een volwaardig bedrijvenpark midden in een schitterende groene omgeving. Momenteel staan er 24 eenheden op het park waarvan 8 kantoorvilla’s. De ligging in de natuur creëert voor de gebruikers een prettige en sfeervolle werkomgeving. Ieder object op dit terrein heeft zijn eigen identiteit. Zo zijn hier ruimten met een zakelijke, industriële, creatieve of rustgevend uitstraling ontwikkeld. Hier wordt werken gecombineerd met ontspanning door de ligging aan een park en aan het water.

Object:
Grote industriële bedrijfsruimte met prachtige hoogte. Zowel de bedrijfshal als de kantoren hebben een geweldige plafondhoogte en bieden door het vele glas geweldige werkplekken. Richt de prachtige industrieel aanvoelende kantoren in met mooi strak eigentijds meubilair en u heeft überhippe kantoorruimte. De grote hal is door zijn geweldige hoogte ook voor vele doeleinden geschikt. De hoge bedrijfshal is voorzien van een dubbele schuifdeur. De vloer van de bedrijfshal is voorzien van een coating die ook in de kantoren is doorgetrokken. Door de indeling is het een dynamisch geheel met vele invulmogelijkheden.

Voorzieningen omgeving:
- groen park;
- water;
- parkeren op eigen terrein;
- centrum Landsmeer op loopafstand.

Opleveringsniveau en voorzieningen:
- plafonds voorzien van lichtarmaturen;
- airconditioning;
- vloerverwarming;
- alarm installatie;
- beveiligde internetverbinding;
- nieuwe vloeren;
- volledig ingericht indien gewenst;
- keuken voorzien van inbouwapparatuur;
- nutsvoorzieningen;
- sanitaire voorzieningen;
- te openen ramen;
- goederen lift.

Parkeren:
Er bevinden zich voldoende gratis parkeerplaatsen op eigen terrein. Voor iedere bedrijfsruimte bevinden zich exclusief aan de bedrijfsruimte toe te kennen parkeerplaatsen. Daarnaast zijn er parkeerplaatsen voor bezoekers.

Bereikbaarheid:
Per openbaar vervoer te bereiken vanaf busstation Amsterdam noord met buslijn 319. Met de auto bereikbaar via de ringweg A10-Noord, afslag S117. Centraal gelegen tussen Amsterdam en Waterland.

Huuringangsdatum:
Maximaal 2 maanden nadat overeenstemming over de huurcondities is bereikt.

Aanvangshuurprijs:
De huurprijs € 93.000,- per jaar te vermeerderen met btw en servicekosten.

Servicekosten:
Per kwartaal worden de verbruikskosten van nutsvoorzieningen gemeten d.m.v. tussen meters. De servicekosten ten behoeve van het, verbruik g/w/e, periodiek onderhoud CV installatie, buiten verlichting en terreinonderhoud bedragen € 25,- per m² per jaar te vermeerderen met btw.

Huurbetaling:
Per maand vooruit.

btw:
Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting.

Huurindexatie:
Jaarlijks op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI - alle huishoudens (2015=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek, voor het eerst een jaar na huuringangsdatum.

Huurtermijn:
In overleg.

Zekerheidstelling:
Een bankgarantie/waarborgsom gelijk aan 3 maanden, te vermeerderen met btw.

Huurovereenkomst:
Het meest recente ROZ model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, aangevuld met verhuurder specifieke aanvullende bepalingen.

Voorbehoud:
Goedkeuring van de eigenaar/opdrachtgever.

Voor meer informatie:
123makelaar uw bedrijfsmakelaar voor Amsterdam en omstreken.

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Referentienummer 24729/331168
Prijs € 7.750,- per maand
Servicekosten € 25,-
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Vrijdag 4 augustus 2017
Laatste wijziging Vrijdag 15 december 2017
Bouw
Type object Kantoor
Soort bouw Bestaande bouw
Oppervlaktes en inhoud
Bruto vloeroppervlakte 640 m²
Locatie
Ligging Kantorenpark

Kaart

Recent bekeken