Onder optie: Noordeinde 128H, 1121 AL Landsmeer

€ 4.950,-

Onder optie

Geen plattegronden beschikbaar.

Onder optie: Noordeinde 128H, 1121 AL Landsmeer

€ 4.950,-

Beschrijving

Lees meer
Unieke kans op de grens van Amsterdam en Waterland een volledig zelfstandig en gerenoveerde kantoorruimte te huur. Het object betreft een vrijstaande kantoorvilla van circa 410 m² vvo (vrij verhuurbaar vloeroppervlakte 410 m²). De kantoorruimte is verdeeld over de begane grond, eerste en tweede verdieping. Recentelijk heeft het gehele pand een upgrading gehad. De locatie van dit object is uniek. U kijkt direct vanuit de ruimte uit over het park en het water. Werken met een prachtig uitzicht en klaar voor gebruik, wie wil dit nu niet?

Locatie/ omgeving:
Bedrijvenpark Noordeinde is gelegen in Landsmeer op circa 5 autominuten van ringweg Amsterdam Noord. Het bedrijvenpark is de afgelopen decennia ontwikkeld tot een volwaardig bedrijvenpark midden in een schitterende groene omgeving. Momenteel staan er 24 eenheden op het park waarvan 8 kantoorvilla’s. De ligging in de natuur creëert voor de gebruikers een prettige en sfeervolle werkomgeving. Ieder object op dit terrein heeft zijn eigen identiteit. Zo zijn hier ruimten met een zakelijke, industriële, creatieve of rustgevend uitstraling ontwikkeld. Hier wordt werken gecombineerd met ontspanning door de ligging aan een park en aan het water.

Object:
Via de representatieve entree komt u binnen in de royale centrale hal waar een receptie, wachtkamer of ontvangstruimte kan worden gecreëerd. Op de begane grond zijn tevens vier ruime kantoorkamers, twee dames- en twee herentoiletten. Op de entresol vindt u de keuken met inbouwapparatuur. Via de lift of trap bereikt u de eerste verdieping waar u aankomt in een royale hal welke gebruikt kan worden als eetzaal, vergaderruimte of wachtkamer. V iadeze centrale hal heeft u tevens toeging tot het dakterras. Op de eerste verdieping zijn drie kantoorkamers waaronder twee ruime kantoorkamers met balkon en een royale kantoorkamer met privé balkon. Op de entresol zijn wederom twee tioletten. Via de lift of trap kunt u naar de tweede verdieping waar u aankomt op een ruime overloop. Deze overloop geeft toegang tot drie royale kantoorkamer waarvan twee met privé balkon.

De kantoor villa wordt u turn-Key opgeleverd. In het pand is reeds aanwezig een systeemplafond met spaarlampen, horizontale kabelgoten t.b.v. data en telefonie, glasvezel, lift, verwarmingsinstallatie (vloerverwarming), sanitair, keukenvoorzieningen, airconditioning en alarminstallatie.
Er is afdoende parkeergelegenheid rondom het pand.

Bent u op zoek naar een eigen pand in een bijzondere omgeving net buiten Amsterdam kom dan eens kijken.

Voorzieningen omgeving:
- groen park;
- water;
- parkeren op eigen terrein;
- centrum Landsmeer op loopafstand.

Opleveringsniveau en voorzieningen:
- systeemplafonds voorzien van spaarlampen;
- airconditioning;
- vloerverwarming;
- alarm installatie;
- beveiligde internetverbinding;
- volledig ingericht indien gewenst;
- keuken voorzien van inbouwapparatuur;
- nutsvoorzieningen;
- sanitaire voorzieningen;
- te openen ramen;
- goederen lift.

Parkeren:
Er bevinden zich voldoende gratis parkeerplaatsen op eigen terrein. Voor iedere bedrijfsruimte bevinden zich exclusief aan de bedrijfsruimte toe te kennen parkeerplaatsen. Daarnaast zijn er parkeerplaatsen voor bezoekers.

Bereikbaarheid:
Middels openbaar vervoer bent u binnen een halfuur op Amsterdam Centraal, via bus 319 en de vernieuwde verbinding met de Noord/Zuid-lijn. Met de auto bereikbaar via de ringweg A10-Noord, afslag S117. Centraal gelegen tussen Amsterdam en Waterland.

Huuringangsdatum:
Maximaal 2 maanden nadat overeenstemming over de huurcondities is bereikt.

Aanvangshuurprijs:
De huurprijs € 4.950,- per maand te vermeerderen met btw en inclusief servicekosten.

Servicekosten:
Per kwartaal worden de verbruikskosten van nutsvoorzieningen gemeten d.m.v. tussen meters. De servicekosten ten behoeve van het, verbruik g/w/e, periodiek onderhoud CV installatie, buiten verlichting en terreinonderhoud bedragen € 25,- per m² per jaar te vermeerderen met btw.

Huurbetaling:
Per maand vooruit.

btw:
Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting.

Huurindexatie:
Jaarlijks op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI - alle huishoudens (2015=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek, voor het eerst een jaar na huuringangsdatum.

Huurtermijn:
In overleg.

Zekerheidstelling:
Een bankgarantie/waarborgsom gelijk aan 3 maanden, te vermeerderen met btw.

Huurovereenkomst:
Het meest recente ROZ model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, aangevuld met verhuurder specifieke aanvullende bepalingen.

Voorbehoud:
Goedkeuring van de eigenaar/opdrachtgever.

Voor meer informatie:
123makelaar uw bedrijfsmakelaar voor Amsterdam en omstreken.

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Referentienummer 24729/331168
Prijs € 4.950,-
Aanvaarding Direct
Aangeboden sinds Vrijdag 4 augustus 2017
Laatste wijziging Woensdag 22 augustus 2018
Bouw
Type object Kantoor
Soort bouw Bestaande bouw
Oppervlaktes en inhoud
Bruto vloeroppervlakte 410 m²
Locatie
Ligging Kantorenpark

Kaart

Recent bekeken