Te huur: Noordeinde 117ABC, 1121 AJ Landsmeer

€ 115,- /m²/jr

Geen plattegronden beschikbaar.

Te huur: Noordeinde 117ABC, 1121 AJ Landsmeer

€ 115,- /m²/jr

Beschrijving

Lees meer
OP DE GRENS VAN AMSTERDAM EN WATERLAND KANTOOR- EN BEDRIJFSRUIMTE TE HUUR, NOORDEINDE 117 ABC TE LANDSMEER

Locatie/ omgeving:
Bedrijvenpark Noordeinde is gelegen in Landsmeer op circa 5 autominuten van ringweg Amsterdam Noord. Het bedrijvenpark is de afgelopen decennia ontwikkeld tot een volwaardig bedrijventerrein midden in een groene omgeving. Het bestaat uit 24 verhuurbare eenheden waarvan 8 kantoorvilla’s. Voor de gebruikers geven de objecten een prettige en sfeervolle werkomgeving. Ieder object op dit terrein heeft zijn eigen identiteit. Zo zijn hier ruimten met een zakelijke, industriële, creatieve of rustgevend uitstraling ontwikkeld. Hier wordt werken gecombineerd met ontspanning door de ligging aan een park en aan het water. Er zijn voornamelijk creatieve en ICT bedrijven gevestigd. Daarnaast biedt het ook plaats aan een installatie- en kledingbedrijf.

Object:
Het betreft een representatieve vrijstaande kantoorvilla die in 2015 volledig is gerenoveerd. Het pand is verdeeld over 2 bouwlagen en te gebruiken als kantoor en bedrijfsruimte met showroom. Via de entree met royale hal heeft u toegang tot de begane grond (ca 380 m2) en eerste verdieping (ca 285 m2) met luxe laminaatvloeren. Deze zijn beide vrij in te delen met mogelijkheden voor diverse kamers/werkplekken.
Naast een separaat kantoor en de, nog in te delen werkplekken is er op de begane grond een gescheiden toiletgroep aanwezig met uitgebreide pantry met inbouwapparatuur. De achtergevel op begane grond is voorzien van een glazen pui en een uitbouw met lichtdoorlatende dakplaten waardoor de ruimte veel licht heeft inclusief toegang tot een kleine tuin.
Op de eerste verdieping is tevens een geheel vernieuwde pantry aanwezig met o.a. oven/magnetron, inbouw koelkast en dubbele toiletgroep. De verdieping heeft vier afgescheiden kamers met mogelijkheden voor verschillende werkplekken. Hier treft u opslagruimte, de serverruimte en de verdieping is voorzien van airconditioning.
Het is mogelijk zowel begane grond als de verdieping afzonderlijk te huren.
Opleveringsniveau is turnkey.

BESTEMMING:
De bestemming is kantoorruimte.

Verhuurbaar vloeroppervlakte:
Begane grond ± 380 m2
1e verdieping ± 285 m2
Totaal ± 665 m2.

Voorzieningen in de omgeving:
• groen park
• water

Opleveringsniveau en voorzieningen:
• voorzien van systeemplafond lichtarmaturen
• pantry met inbouwapparatuur
• basis installatie verwarming d.m.v. radiatoren
• mechanische afzuiging
• brandslanghaspel / rookmelders
• nutsvoorzieningen door middel van tussenmeters
• toiletruimten
• kabelgoten ICT

Parkeren:
Er bevinden zich voldoende gratis parkeerplaatsen op eigen terrein. Tevens exclusief aan de bedrijfsruimte toe te kennen parkeerplaatsen.

Bereikbaarheid:
Middels openbaar vervoer bent u binnen een halfuur op Amsterdam Centraal, via bus 319 en de vernieuwde verbinding met de Noord/Zuid-lijn. Met de auto bereikbaar via de ringweg A10-Noord, afslag S117. Centraal gelegen tussen Amsterdam en Waterland.

Huuringangsdatum:
In overleg

Aanvangshuurprijs:
De huurprijs bedraagt € 115,- per m2 per jaar te vermeerderen met BTW en servicekosten.

Servicekosten:
Per kwartaal worden de verbruikskosten van nutsvoorzieningen gemeten d.m.v. tussenmeters.
De servicekosten ten behoeve van het periodiek onderhoud CV installatie, buiten verlichting terreinonderhoud, park onderhoud, groenonderhoud en het begaanbaar houden van de wegen en voetpaden bedragen € 20,- per m2 exclusief btw. Dit betreffen vaste servicekosten prijspeil 2015.

Huurbetaling:
Per maand vooruit.

BTW:
Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting.

Huurindexatie:
Jaarlijks op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI - alle huishoudens (2006=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek, voor het eerst een jaar na huuringangsdatum.

Huurtermijn:
5 jaar + 5 jaar. Anders is bespreekbaar.

Datum van oplevering:
Per direct.

123makelaar uw bedrijfsmakelaar voor Amsterdam en omstreken!

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Referentienummer 24729/275604
Prijs € 115,- per m² per jaar
Servicekosten € 20,-
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Dinsdag 17 november 2015
Laatste wijziging Woensdag 22 augustus 2018
Bouw
Type object Kantoor
Soort bouw Bestaande bouw
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 902 m²
Bruto vloeroppervlakte 665 m²
Locatie
Ligging Bedrijventerrein
Kantorenpark

Kaart

Recent bekeken