Onder bod: Pelikaanstraat 51A, 1171 DG Badhoevedorp

€ 1.850,- /mnd

Onder bod

Geen plattegronden beschikbaar.

Onder bod: Pelikaanstraat 51A, 1171 DG Badhoevedorp

€ 1.850,- /mnd

Beschrijving

Lees meer
TE HUUR CIRCA 132 M2 GOED ONDERHOUDEN MULTIFUNCTIONELE WINKEL- / KANTOORRUIMTE OP EEN UITSTEKENDE LOCATIE IN BADHOEVEDORP

Het object:
Het betreft een volledig gerenoveerde multifunctionele ruimte van in totaal circa 132 m2 groot. Het is mogelijk om de ruimte als winkel of kantoorruimte te gebruiken. Ook een combinatie van deze functies behoort uiteraard tot de mogelijkheden. De ruimte is voorzien van een keuken met koelkast, toilet, CV installatie en afgewerkte vloeren, wanden en plafonds.

Locatie/omgeving:
Het object is gelegen op de grens van Amsterdam en Schiphol en de ruimte ligt op loopafstand van het (winkel)centrum van Badhoevedorp. Dankzij de centrale ligging zijn er diverse faciliteiten uitstekend bereikbaar. Zo vindt u vele winkels en restaurants in de nabije omgeving. Ook loopt u binnen enkele minuten naar de Nieuwemeerdijk, waar u een breed uitzicht heeft over het water met vele woonboten en recreatiebootjes.

Bereikbaarheid:
Met eigen vervoer is het object goed te bereiken via de rijksweg A-9 en A-4. De nieuwe A-5 die doorgetrokken wordt geeft een directe verbinding naar de A-10. Ten aanzien van het openbaar vervoer zijn er goede vervoersverbindingen met Amsterdam Centrum, Haarlem, Hoofddorp en Schiphol.

Bestemming:
De bestemming luidt "gemengd-2" (bestemmingsplan badhoevedorp Lijnden Oost, 1e herziening). Deze bestemming staat het gebruik van het pand als winkel- en kantoorruimte toe. In verband met de omlegging van de A-9 geldt er een paraplubesluit met wat wel en niet mogelijk is in het gebied. Voor de laatste stand van zaken verwijzen wij u naar de gemeente Haarlemmermeer. Genoemde plannen kunt u raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl

Verhuurbaar vloeroppervlakte:
Circa 132 m2.

Parkeren:
Er bevinden zich 2 parkeerplaatsen op eigen terrein. Overig parkeren op de openbare weg.

Huurprijs:
€ 1.850,- per maand exclusief btw en servicekosten op basis van kantoor- en bedrijfsruimte.

Servicekosten:
Het gehuurde is direct aangesloten op de nutsvoorzieningen. Huurder dient hier zelf contracten voor af te sluiten. Overige servicekosten omvatten periodiek serviceonderhoud van de aanwezige installaties waaronder cv installatie.

BTW:
Er wordt geopteerd voor een BTW belaste verhuur. Huurder verklaart het gehuurde voor 90% of meer te gebruiken voor met omzetbelasting belaste prestaties. Indien er niet BTW belast mag worden verhuurd zal er een BTW-schade percentage op de huurprijs in rekening worden gebracht.

Huurcontract en huurvoorwaarden:
Afhankelijk van het type huurder kan er gekozen worden voor een standaard huurcontract kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van art 7:230a BW of in de zin van art 7:290. Eea conform de meest recente versie, zoals deze is opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ)., met de daarbij behorende bepalingen alsmede eventuele door eigenaar aangevulde voorwaarden.

Opleverniveau:
- Afgewerkte vloer
- Afgewerkte wanden
- Ingebouwde keuken met koelkast
- Afgewerkt toilet
- Meterkast met meters ten behoeve van nutsvoorzieningen
- CV installatie
- Extra daglicht middels daklichten (deels te openen)

Huurtermijn:
5 jaar plus 5 optiejaren.

Zekerheidstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van maanden huur plus het btw bedrag en het voorschot servicekosten.

Indexering:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, vindt indexering plaats van de huurprijs op basis van het meest recente tijdsbasis van consumentenprijsindex (CPI), reeks alle huishoudens.

Aanvaarding:
In overleg, doch spoedig.

123makelaar uw bedrijfsmakelaar voor Amsterdam en omstreken!

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Referentienummer 24729/404729
Prijs € 1.850,- per maand
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Maandag 15 juli 2019
Laatste wijziging Dinsdag 19 mei 2020
Bouw
Type object Winkelruimte
Soort bouw Bestaande bouw
Oppervlaktes en inhoud
Bruto vloeroppervlakte 132 m²
Locatie
Ligging In woonwijk
Nabij winkelcentrum

Kaart

Sluiten

Recent bekeken