Te huur: Spijkerkade 4A, 1021 JS Amsterdam

€ 30.000,- /jr

Te huur: Spijkerkade 4A, 1021 JS Amsterdam

€ 30.000,- /jr

Beschrijving

Lees meer
Zijn parkeren en goede bereikbaarheid belangrijk voor u, dan is het voor uw bedrijf mogelijk een ruimte te huren in een dynamische omgeving in Amsterdam Noord. Het object bestaat uit een tweetal units en heeft een industriële uitstraling. De units worden tijdelijk tegen aantrekkelijke condities aangeboden. De voorste ruimte heeft een zelfstandig entree welke uitkomt op een gemeenschappelijk voorterrein. De achterste ruimte is ontsloten via een gemeenschappelijke hal/gang en het is mogelijk om de units te koppelen.

Het Hamerstraatgebied is met haar gunstige binnenstedelijke ligging aan het IJ een hotspot voor creatieve en licht industriële bedrijven geworden. Het gebied transformeert van een industriële omgeving naar een gemengd gebied waar een grote diversiteit aan functies samenkomt. In deze overgangsfase worden objecten vaak voor enkele jaren te huur aangeboden in afwachting van de nieuwe bestemming.

Bereikbaarheid:
Het terrein is fantastisch gelegen aan het IJ. De bereikbaarheid met het Openbaar vervoer is goed met de diverse buslijnen (lijn 38, 105, 109) die op 2 minuten lopen van het terrein stoppen alsmede de pont verbinding tussen IJplein en Centraal Station op 5 minuten fietsen vanaf het terrein die elke 7 minuten vaart tijdens de spits en elke 15 minuten daarbuiten. De locatie is ook zeer goed bereikbaar met eigen vervoer. Via de Meeuwenlaan en Johan van Hasseltweg is de ringweg A10 (afslag S116) binnen enkele minuten bereikbaar. De binnenstad van Amsterdam bereikt u via de IJ-tunnel (S116) tevens in enkele minuten.

Kortom een uitstekende bereikbaarheid en toch dichtbij het centrum!

Verhuurbare vloeroppervlakte:
Het gehuurde betreft een zelfstandige bedrijfsruimte van circa 470 m².

Opleveringsniveau:
Casco oplevering.

Parkeren:
Op dit moment is het vrij parkeren op de openbare weg.

Huurprijs:
€ 30.000,- per jaar exclusief btw en servicekosten.

Servicekosten:
Nader te bepalen. De servicekosten dienen vermeerderd te worden met BTW. Huurder is direct aangesloten op de nutsvoorzieningen en dient hier zelf contracten voor af te sluiten met de nutsbedrijven.

Huurtermijn:
Tijdelijk te huur tot 3 jaar.

Huuringangsdatum:
In nader overleg, doch per direct beschikbaar.

Huurbetaling:
Per maand vooruit.

Huurprijsindexering:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, vindt indexering plaats van de huurprijs op basis van het consumentenprijsindex (CPI), reeks alle huishoudens (2015=100).

Zekerheidstelling:
Huurder dient een bankgarantie of waarborgsom te stellen ter grootte van minimaal drie maanden huur, te vermeerderen met servicekosten en BTW.

Huurvoorwaarden:
De voorwaarden zijn, afhankelijk van de bestemming waarvoor huurder opteert, op basis van de meest recente versie van een standaard huurcontract kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van art 7:230a BW, zoals deze is opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), met de daarbij behorende bepalingen alsmede eventuele door eigenaar aan te geven bepalingen.

Voorbehoud:
Deze informatie is geheel vrijblijvend en houdt enkel in een uitnodiging tot het doen van een bieding. Een overeenkomst kan pas tot stand komen na goedkeuring en schriftelijke instemming van onze opdrachtgever.

123makelaar uw bedrijfsmakelaar voor Amsterdam en omstreken!

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Referentienummer 24729/349453
Prijs € 30.000,- per jaar
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Maandag 19 februari 2018
Laatste wijziging Dinsdag 27 februari 2018
Bouw
Type object Bedrijfshal
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1918
Oppervlaktes en inhoud
Bruto vloeroppervlakte 470 m²
Locatie
Ligging Bedrijventerrein

Kaart

Recent bekeken