Verhuurd onder voorbehoud: Schipbeekstraat 2, 1078 BL Amsterdam

€ 1.575,- /mnd

Verhuurd onder voorbehoud

Verhuurd onder voorbehoud: Schipbeekstraat 2, 1078 BL Amsterdam

€ 1.575,- /mnd

Beschrijving

Lees meer
MODERN GERENOVEERDE BEDRIJFSRUIMTE IN AMSTERDAM-ZUID RIVIERENBUURT VAN CIRCA 65M2 GELEGEN OP DE BEGANE GROND. UITZICHT OP HET WATER, KEURIG ONDERHOUDEN MET VEEL LICHTINVAL DANKZIJ DE HOEKLIGGING. ZO TE BETREKKEN!

Indeling:
Entree op de begane grond. Via een vestibule komt u in een ruime werkkamer met twee ingebouwde kasten en toegang tot het gerenoveerde toilet met fonteintje. Aan de waterzijde (Amstelkade) bevindt zich de andere ruime en lichte werkkamer, met onder andere pantry, cv-kast en ingebouwde berging. De gehele ruimte is modern gerenoveerd en kenmerkt zich door veel lichtinval.

Bereikbaarheid:
De bedrijfsruimte is eenvoudig te bereiken middels openbaar vervoer. Station RAI en station Amstel liggen allebei in de directe nabijheid, en nog dichterbij stoppen diverse tram en buslijnen (4, 12, 62 en 65). De ring A10 is binnen enkele minuten te bereiken met de auto. Er is voldoende parkeergelegenheid (betaald parkeren) aanwezig in de Schipbeekstraat. In de directe nabijheid zijn winkels en horecagelegenheden.

Voorzieningen:
- Pantry
- CV-installatie
- Sanitair

Bestemming:
Gemengde doeleinden; waaronder detailhandel, consument verzorgende dienstverlening, maatschappelijke dienstverlening en zakelijke dienstverlening.

Duurzaamheid:
Door middel van extra isolatie, LED-verlichting en isolerend glas (HR++) zal deze kantoorruimte een energielabel C hebben.

Huurprijs:
€ 1.575,- per maand, exclusief BTW, exclusief servicekosten

Servicekosten:
De sevicekosten bedragen € 25,- exclusief btw per maand, voor glasbewassing en het onderhoud van de CV installatie. Huurder dient zelf contracten te sluiten met de nutsbedrijven voor levering van gas en elektra en dient zich aan te melden bij waternet.

Huurbetaling:
Per maand vooruit.

Huurindexatie:
Jaarlijks op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI - alle huishoudens (2015=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek, voor het eerst een jaar na huuringangsdatum.

Huurtermijn:
In overleg.

Zekerheidsstelling:
Een bankgarantie/waarborgsom gelijk aan 3 maanden, te vermeerderen met btw.

Huurovereenkomst:
Het meest recente ROZ model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, aangevuld met verhuurder specifieke aanvullende bepalingen.

Voorbehoud:
Goedkeuring van de eigenaar/opdrachtgever.

Voor meer informatie:
123makelaar uw bedrijfsmakelaar voor Amsterdam en omstreken.

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Referentienummer 24729/359930
Prijs € 1.575,- per maand
Servicekosten € 35,-
Status Verhuurd onder voorbehoud
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Woensdag 6 juni 2018
Laatste wijziging Maandag 5 november 2018
Bouw
Type object Kantoor
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1924
Oppervlaktes en inhoud
Bruto vloeroppervlakte 63 m²
Locatie
Ligging Nabij winkelcentrum
In woonwijk

Kaart

Recent bekeken