Te huur: Roelof Hartstraat 20, 1071 VJ Amsterdam

€ 1.675,- /mnd

Te huur: Roelof Hartstraat 20, 1071 VJ Amsterdam

€ 1.675,- /mnd

Beschrijving

Lees meer
Nieuw in de verhuur! Een goed gelegen WINKELRUIMTE tegenover het College Hotel. Het object bestaat uit circa 76 m² BVO winkelruimte, 9m² kelder, een achtertuin en is gelegen in Amsterdam Zuid.
De Roelof Hartstraat ligt op een uitstekende locatie in Amsterdam Zuid, aan de grens van de Pijp en op loopafstand van het Rijksmuseum, de Van Baerlestraat en de Ceintuurbaan. In de straat en de directe omgeving zijn reeds diverse speciaalzaken en horecazaken gevestigd.

Locatie:
De winkelruimte is gelegen in Amsterdam Zuid met een diversiteit van winkels in de nabije omgeving, zoals bijvoorbeeld modezaken, een lunchroom en het bekende College Hotel. Laten we daarnaast ook het bekende café Wildschut niet vergeten dat schuin aan de overkant ligt. De bereikbaarheid is goed, zowel per auto, fiets als per openbaar vervoer. Trams 5, 12 en 24 stoppen nagenoeg voor de deur.

Indeling en vloeroppervlak:
Circa 76 m² BVO, circa 66 m² verkoopoppervlak en circa 9 m² kelder. De front breedte is ruim 4 meter.

Aanvaarding:
In overleg. Indicatie december 2020

Parkeren:
Betaald parkeren op de openbare weg. De parkeergarages op het Museumplein en op de Ruysdaelkade liggen beide op loopafstand.

Bestemming:
De bestemming luidt: Detailhandel. Het bestemmingsplan Museumkwartier en Valeriusbuurt is van toepassing. Zie voor meer informatie www.ruimtelijkeplannen.nl

!Locatie niet geschikt voor beautysalon!

Huurprijs:
€ 1.675,- per maand exclusief B.T.W. en servicekosten.

Servicekosten:
Nader in overleg vast te stellen.

B.T.W.:
Uitgangspunt is een met btw belaste verhuur. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Opleverniveau:
De winkelruimte wordt in casco staat aangeboden. Diverse aanwezige voorzieningen zijn door de huidige huurder aangebracht.

Huurtermijn:
5 jaar met een optieperiode van 5 jaar.

Zekerheidstelling:
Huurder dient een waarborgsom/bankgarantie te stellen ter grootte van drie maanden huur te vermeerderen met btw en servicekosten.

Indexering:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst op basis van het meest recente standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) aangevuld met enkele bijzondere bepalingen van verhuurder.

Alhoewel zorgvuldigheid is betracht, wordt noch door 123makelaar noch door diens opdrachtgever ingestaan
c.q. aansprakelijkheid aanvaard voor de juistheid of volledigheid van de verstrekte, nog te verstrekken of
vermelde gegevens. De vermelde informatie is van algemene aard en dient gezien te worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden.

De eigenaar/ verhuur behoudt zich het recht van gunning voor.

123makelaar uw bedrijfsmakelaar voor Amsterdam en omstreken!

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Referentienummer 24729/449123
Prijs € 1.675,- per maand
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Maandag 24 augustus 2020
Laatste wijziging Woensdag 23 september 2020
Bouw
Type object Winkelruimte
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1906
Oppervlaktes en inhoud
Bruto vloeroppervlakte 76 m²
Locatie
Ligging In woonwijk

Kaart

Sluiten

Recent bekeken