Onder optie: Roelof Hartstraat 16, 1071 VH Amsterdam

€ 2.250,- /mnd

Onder optie

Onder optie: Roelof Hartstraat 16, 1071 VH Amsterdam

€ 2.250,- /mnd

Beschrijving

Lees meer
Nieuw in de verhuur! Een goed gelegen WINKELRUIMTE tegenover het College Hotel. Het object bestaat uit circa 107m² VVO winkelruimte, een achtertuin en is gelegen in Amsterdam Zuid.
De Roelof Hartstraat ligt op een uitstekende locatie in Amsterdam Zuid, aan de grens van de Pijp en op loopafstand van het Rijksmuseum, de Van Baerlestraat en de Ceintuurbaan. In de straat en de directe omgeving zijn reeds diverse speciaalzaken en horecazaken gevestigd.

Locatie:
De winkelruimte is gelegen aan de Roelof Hartstraat met een diversiteit van winkels in de nabije omgeving, zoals bijvoorbeeld modezaken, een lunchroom en het bekende College Hotel. Laten we daarnaast ook het bekende café Wildschut niet vergeten dat schuin aan de overkant ligt. De bereikbaarheid is goed, zowel per auto, fiets als per openbaar vervoer. Trams 5, 12 en 24 stoppen nagenoeg voor de deur.

Indeling en vloeroppervlak:
Circa 107 m² VVO, inclusief circa 30m2 kelderruimte. De frontbreedte is ruim 4 meter.

Aanvaarding:
In overleg.

Parkeren:
Betaald parkeren op de openbare weg. De parkeergarages op het Museumplein en op de Ruysdaelkade liggen beide op loopafstand.

Bestemming:
De bestemming luidt: Gemengd-3. Binnen deze bestemming is detailhandel en consumentgerichte dienstverlening toegestaan . Het bestemmingsplan Museumkwartier en Valeriusbuurt is van toepassing. Zie voor meer informatie www.ruimtelijkeplannen.nl
De huurder dient zelf te onderzoeken of het beoogde gebruik toegestaan is.

!De locatie niet geschikt voor beautysalon of nagelstudio!

Huurprijs:
€ 2.250,00,- per maand exclusief B.T.W. en servicekosten.

Servicekosten:
Nader in overleg vast te stellen.

B.T.W.:
Uitgangspunt is een met btw belaste verhuur. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Opleverniveau:
De winkelruimte wordt in casco staat aangeboden. Diverse aanwezige voorzieningen zijn door de vorige huurder aangebracht en maken geen onderdeel uit van het gehuurde.

Huurtermijn:
5 jaar met een optieperiode van 5 jaar.

Zekerheidstelling:
Huurder dient een waarborgsom/bankgarantie te stellen ter grootte van drie maanden huur te vermeerderen met btw en servicekosten.

Indexering:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst op basis van het meest recente standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) aangevuld met enkele bijzondere bepalingen van verhuurder.

Alhoewel zorgvuldigheid is betracht, wordt noch door 123makelaar noch door diens opdrachtgever ingestaan
c.q. aansprakelijkheid aanvaard voor de juistheid of volledigheid van de verstrekte, nog te verstrekken of
vermelde gegevens. De vermelde informatie is van algemene aard en dient gezien te worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden.

De eigenaar/ verhuurder behoudt zich uitdrukkelijk het recht van gunning voor.

123makelaar uw bedrijfsmakelaar voor Amsterdam en omstreken!

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Referentienummer 24729/528154
Prijs € 2.250,- per maand
Status Onder optie
Aanvaarding Direct
Aangeboden sinds Dinsdag 24 mei 2022
Laatste wijziging Vrijdag 5 augustus 2022
Bouw
Type object Winkelruimte
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1906
Oppervlaktes en inhoud
Bruto vloeroppervlakte 107 m²
Locatie
Ligging In woonwijk

Kaart

Sluiten

Recent bekeken