Te huur: Oudeschans 40hs, 1011 LC Amsterdam

€ 27.600,- /jr

Te huur: Oudeschans 40hs, 1011 LC Amsterdam

€ 27.600,- /jr

Beschrijving

Lees meer
Algemeen:
Karakteristieke bedrijfsruimte in een grachten-hoekpand, gelegen in het hartje van Amsterdam.

Locatie:
De bedrijfsruimte is gelegen in hartje centrum, aan de Oudeschans, nabij A1 locaties als de Nieuwmarkt en het Waterlooplein. Een omgeving die zich kenmerkt door voorzieningen voor toeristen en dagjesmensen. De Oudeschans is via ring A10 Noord en IJ-tunnel zeer goed bereikbaar met de auto. Tevens zijn er diverse nabijgelegen openbaar vervoer verbindingen, waaronder het Amsterdam Centraal Station.

Indeling en vloeroppervlak:
Totaal circa 115 m² vloeroppervlakte bestaande uit een begane grond van circa 75 m² verkoopoppervlakte en een souterrain van circa 40 m².
Met een vrije hoogte van ca. 4,70 m aan de voorzijde en ca. 3,72 m aan de achterzijde van de verkoopruimte oogt het pand erg ruimtelijk en biedt mogelijkheden voor diverse exploitatievormen. Het souterrain/opslagruimte is ook zeer goed toegankelijk met een vrije hoogte van ca. 1,80 m. Deze ruimte bevat een separate laad- en losdeur met toegang vanaf de straatzijde.

Oplevering niveau:
De bedrijfsruimte maakt onderdeel uit van een hoekpand met grote raampartijen die zorgen voor veel daglichttoetreding. De bedrijfsruimte wordt met de volgende voorzieningen:
- aansluitingen ICT;
- CV installatie;
- opslagruimte in het souterrain met separate laad- en losdeur;
- pantry en toiletruimte;
- overige wensen t.b.v. van de ruimte bespreekbaar.

Bestemming:
Voor deze kantoor/winkelruimte zoeken wij een invulling, die past binnen het plan voor kantoor met baliefunctie, galerie en die aan de uitstraling van het pand en de levendigheid van de buurt ten goede komt. Horeca is niet toegestaan. Informatie inzake de gebruiksmogelijkheden en voorschriften zijn te verkrijgen via www.ruimtelijkeplannen.nl of de gemeente.

Huurprijs:
€ 27.600,- euro per jaar exclusief btw en servicekosten.
Bovenstaande huurprijs is gebaseerd op een huurovereenkomst van 5 jaar.

Servicekosten:
Bedrag van de servicekosten € 0,- ex. BTW per maand.
Watergeld á € 12,26 per maand.

BTW:
Uitgangspunt is een met btw belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Huurtermijn:
5 (vijf) jaar met een verlenging van 5 (vijf) jaar en een wederzijdse opzegtermijn van 12 maanden.

Zekerheidstelling:
Huurder dient een waarborgsom/bankgarantie te stellen ter grootte van drie maanden huur te vermeerderen met btw en servicekosten.

Indexering:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst op basis van het meest recente model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Aanvaarding:
Na oplevering en in overleg.

Alhoewel zorgvuldigheid is betracht, wordt noch door 123makelaar noch door diens opdrachtgever ingestaan c.q. aansprakelijkheid aanvaard voor de juistheid of volledigheid van de verstrekte, nog te verstrekken of vermelde gegevens. De vermelde informatie is van algemene aard en niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden.

De eigenaar/ verhuur behoudt zich het recht van gunning voor.

123makelaar uw bedrijfsmakelaar voor Amsterdam en omstreken.

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Referentienummer 24729/339963
Prijs € 27.600,- per jaar
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Dinsdag 14 november 2017
Laatste wijziging Vrijdag 8 december 2017
Bouw
Type object Winkelruimte
Soort bouw Bestaande bouw
Oppervlaktes en inhoud
Bruto vloeroppervlakte 115 m²

Kaart

Recent bekeken