Omschrijving

TE HUUR! RUIME BEDRIJFS - EN KANTOORRUIMTE IN HET AMSTERDAMSE HAVENGEBIED WESTPOORT

Het object:
In het Amsterdamse havengebied Westpoort ligt dit nieuwbouw bedrijvenpark genaamd Moezelhaven. Het complex bestaat uit meerdere zelfstandige bedrijf-/kantoorunits waarvan de units aan de Noord- en Westzijde uitzicht hebben over het water en de havens. Diverse gebruikers hebben zich hier gevestigd zoals fashion, ambachtslieden, distributie en kantoorgebruik. De Moezelhavenweg 41-45 bestaat uit in totaal drie bedrijfsunits die zijn samengevoegd tot één geheel. 

De bedrijf-/kantoorruimte is totaal circa 380 m² groot. Unit 41 bestaat uit twee verdiepingen en is in totaal circa 210 m² groot. De units met nummer 43 en 45 bestaan samen uit circa 170 m² oppervlakte gelegen op de begane grond. Naast een normale entree zijn er ook 2 automatische overheaddeuren aanwezig. De overheaddeuren hebben een breedte van circa 3,75 m¹ en een maximale inrij hoogte van 2,30 m¹. In de bedrijfsruimte is de vrije hoogte ca. 2,95 m¹. De vloeren zijn van beton en hebben op de begane grond een maximale vloerbelasting van 1.000 kg/m² en op de 1e verdieping 400 kg/m². De buitengevel bestaat uit aluminium gevelplaten en de unit heeft voorts een platdak constructie. 

Ligging:
Het object bevindt zich dichtbij de Basisweg, welke een directe verbinding vormt met de A10 (afslag S102 Teleport/Havens West) en de nieuwe snelweg A5. NS-station Sloterdijk bevindt zich op circa 2 kilometer afstand. Het station ligt daarmee op circa 6 minuten afstand rijden van de Moezelhavenweg. Naar het station rijden uiteraard ook bussen, die u binnen ongeveer 8 minuten lopen bereikt. Vanaf station Sloterdijk kunt u op de tram, bus of trein stappen. Met de trein bereikt u binnen 8 minuten Amsterdam Centraal Station óf Zaandam Centraal Station. 

Oppervlakte:
Moezelhavenweg 41 bedraagt circa 210 m²;
Moezelhavenweg 43 en 45 bedraagt circa 170 m²;
In totaal circa 380 m².

Bestemmingsplan:
Conform het geldende bestemmingsplan Westhaven, zoals vastgesteld op 3 juli 2013, luidt de bestemming “Bedrijf - 1” 

Voor verder informatie verwijzen wij u naar Ruimtelijkeplannen.nl. 

Parkeren:
Er zijn zes eigen parkeerplaatsen aanwezig op het terrein.

Huurprijs:
€ 4.500,- per maand excl. BTW en servicekosten.

Servicekosten:
Nader overeen te komen. 

Huurtermijn:
5 jaar met 5 optiejaren. 

Oplevering:
In overleg, doch spoedig. 

Aanvaarding:
Onder voorbehoud van goedkeuring van de eigenaar.

Bijzonderheden:
- drie units samengevoegd tot een ruime bedrijfs-/kantoorruimte;
- in totaal circa 380 m² oppervlakte;
- betonnen vloeren;
- automatische overheaddeuren;
- pantry;
- gescheiden toiletten;

Kenmerken