Te huur: Kerkstraat 64sous, 1017 GN Amsterdam - 123makelaar

Te huur: Kerkstraat 64sous, 1017 GN Amsterdam

€ 1.600,- /mnd

Te huur: Kerkstraat 64sous, 1017 GN Amsterdam

€ 1.600,- /mnd

Beschrijving

Lees meer
TE HUUR AANGEBODEN: 45M2 PRACHTIG GERENOVEERDE KANTOORRUIMTE OP EEN UITSTEKENDE LOCATIE IN AMSTERDAM CENTRUM, IN DE PITTORESKE KERKSTRAAT, VLAKBIJ DE LEIDSESTRAAT. GELEGEN IN HET SOUTERRAIN MET VEEL NATUURLIJK DAGLICHT. UITERMATE GESCHIKT VOOR EEN KLEINSCHALIG KANTOOR.

Het karakteristieke pand, dat dateert uit de 17e eeuw is zeer recent gerenoveerd. De authentieke details zijn daarbij bewaard gebleven en zijn onder andere terug te vinden in de houten balken aan het plafond. Verder is het geheel voorzien van een houtenvloer, strak gestucte muren en marmer in het sanitair. Tevens is er een goed uitgeruste keuken aanwezig en is het sanitair voorzien van charmante wastafel en douche.

Indeling:
Het geheel betreft ca. 45m2 kantoorruimte. Middels een bordestrap bereikt men het entree, dat direct toegang verschaft tot de eerste lichte en multifunctionele ruimte. Hier bevind zich de keuken en de meterkast, maar biedt ook nog voldoende ruimte aan een tafel om te lunchen, te vergaderen of klanten even te laten wachten. De ruimte kan middels een karakteristieke schuifdeur worden gescheiden van de tweede multifunctionele ruimte. Deze ruimte is uitermate geschikt om kantoor te houden en biedt zeker ruimte aan 5 werkplekken. Een deur aan de achterkant leidt naar de zeer nette en charmante sanitaire ruimte, met toilet, wastafel en douche. Dankzij de binnenplaats, waaromheen de kantoorruimte is gelegen is er van alle kanten zeer veel daglicht aanwezig.

Omgeving:
Gelegen aan de Kerkstraat, een relatief rustige straat in het hectische centrum van Amsterdam. Op een steenworp afstand van de Leidsestraat met al haar voorzieningen. Een breed scala aan voorzieningen bevinden zich in de directe nabijheid.

Bereikbaarheid:
Uitstekende bereikbaarheid middels openbaar vervoer. Tramlijnen 2, 5, 11, 12 en 19 houden allemaal halte op het Leidseplein, dat zich op minder dan 5 minuten lopen van de Kerkstraat bevind. De regionale buslijnen 347, 357 en 397 hebben ook een halte op het Leidseplein. De ring A10 is met de auto binnen 10min te bereiken. Op de openbare weg kan men parkeren (betaald).

Bestemming:
Kantoorruimte, huurder is zelf verantwoordelijk om te controleren of bedrijfsactiviteiten in overeenstemming zijn met het vigerende bestemmingsplan.

Huurprijs:
€1.600 per maand (btw niet van toepassing).

Parkeren:
Parkeergelegenheid aan de openbare weg.

Servicekosten:
€35,- per m2 per jaar voor elektriciteit, water, internet en algemeen onderhoud.

Huurindexatie:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling:
Een waarborgsom ter grootte van één kwartaalbetaling.

B.T.W.:
Huurder en verhuurder teren niet op voor een btw belaste verhuur.

Datum van oplevering:
In overleg, direct.

Huurovereenkomst:
Op basis van het meest recente ROZ-model

Voorbehoud:
Goedkeuring van de eigenaar/opdrachtgever.

Voor meer informatie:
123makelaar uw bedrijfsmakelaar voor Amsterdam en omstreken.

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Referentienummer 24729/367287
Prijs € 1.600,- per maand
Servicekosten € 35,-
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Vrijdag 27 juli 2018
Laatste wijziging Maandag 6 augustus 2018
Bouw
Type object Kantoor
Soort bouw Bestaande bouw
Oppervlaktes en inhoud
Bruto vloeroppervlakte 45 m²
Locatie
Ligging In woonwijk

Kaart

Recent bekeken