Te huur: Johan van Hasseltweg 112, 1022 WZ Amsterdam

€ 1.450,- /mnd

Te huur: Johan van Hasseltweg 112, 1022 WZ Amsterdam

€ 1.450,- /mnd

Beschrijving

Lees meer
Sfeervolle bedrijfsruimte op de begane grond aan de Johan van Hasseltweg in Amsterdam noord. De Johan van Hasseltweg ligt in het Hamerkwartier, dat volop in beweging is. Hier zullen in de komende jaren, net als op veel andere plekken in noord, woningen verreizen en een nieuwe wijk met nieuwe energie zal ontstaan.

De ruimte aan de Johan van Hasseltweg 112 is tot voor kort in gebruik geweest als koffiebar en is nog steeds zo ingericht. Horeca I, II, III IV en V is op deze locatie dan ook toegestaan. Hoewel een horecaonderneming geen must is, moet gezegd worden dat de locatie en de inrichting wel te gek zijn voor een leuke tent!
In de jaren dat Coffee Trails hier gevestigd was, was het een bruisende plek met muziek, goede gesprekken en fantastische koffie en dat kan weer.......
Let op, de huurder dient altijd zelf te onderzoeken of het beoogde gebruik binnen het bestemmingsplan toegestaan is. Ook is huurder zelf verantwoordelijk voor het verkrijgen en houden van de eventueel benodigde vergunningen.

Indeling en vloeroppervlak:
Circa 60 m² VVO, de frontbreedte is circa 4 meter. De ruimte op de begane grond wordt als zelfstandige ruimte aangeboden. De kantoorruimte op de verdieping is en blijft in gebruik bij de nieuwe buren.
De ruimte beschikt over een eigen entree, toilet, pantry etc. Voor elektragebruik is er een tussenmeter geplaatst en de verwarming loopt via een CV installatie.

Aanvaarding:
De ruimte is per direct te aanvaarden, echter wel onder voorbehoud van goedkeuring door de verhuurder.

Parkeren:
Betaald parkeren op de openbare weg.

Bestemming:
De bestemming luidt: Gemengd-2. Binnen deze bestemming is bedrijven, kantoren, Horeca I, II, III, IV en V, dienstverlening met uitzondering van geluidsgevoelige functies, ontspanning en vermaak.
De huurder dient zelf te onderzoeken of het beoogde gebruik toegestaan is.

Huurprijs:
€ 1.450,00,- per maand exclusief B.T.W. en servicekosten.

Servicekosten:
Nader in overleg vast te stellen. De servicekosten hebben betrekking op het gebruik van elektra, gas en water.

B.T.W.:
Uitgangspunt is een met btw belaste verhuur. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Huurtermijn:
5 jaar met een optieperiode van 5 jaar. Afwijkende termijnen zijn bespreekbaar.

Zekerheidstelling:
Huurder dient een waarborgsom/bankgarantie te stellen ter grootte van drie maanden huur te vermeerderen met btw en servicekosten.

Indexering:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst op basis van het meest recente standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) aangevuld met enkele bijzondere bepalingen van verhuurder.

Alhoewel zorgvuldigheid is betracht, wordt noch door 123makelaar noch door diens opdrachtgever ingestaan
c.q. aansprakelijkheid aanvaard voor de juistheid of volledigheid van de verstrekte, nog te verstrekken of
vermelde gegevens. De vermelde informatie is van algemene aard en dient gezien te worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden.

De eigenaar/ verhuurder behoudt zich uitdrukkelijk het recht van gunning voor.

123makelaar uw bedrijfsmakelaar voor Amsterdam en omstreken!

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Referentienummer 24729/558749
Prijs € 1.450,- per maand
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Maandag 6 maart 2023
Laatste wijziging Maandag 13 maart 2023
Bouw
Type object Bedrijfshal
Eveneens Horecapand
Soort bouw Bestaande bouw
Oppervlaktes en inhoud
Bruto vloeroppervlakte 60 m²

Kaart

Sluiten

Recent bekeken