Te huur: Gedempt Hamerkanaal 173, 1021 KP Amsterdam

€ 99,- /m²/jr

Geen plattegronden beschikbaar.

Te huur: Gedempt Hamerkanaal 173, 1021 KP Amsterdam

€ 99,- /m²/jr

Beschrijving

Lees meer
Kantoorruimte met een industriële uitstraling en een vrij zicht op het IJ. De kantoorruimte is gelegen op bedrijventerrein "De Overkant". Door de hoekligging is er veel daglichttoetreding en een prachtig uitzicht. Deze kantoorruimte beschikt over een eigen pantry en eigen gescheiden toiletten. De ruimte is zo te betrekken en is beschikbaar tot en met augustus 2022.

Het bedrijfsterrein De Overkant, met gunstige ligging aan het IJ, is getransformeerd tot een plek waar mensen de komende jaren kunnen werken en recreëren. Het voormalig fabriekscomplex met een oppervlakte van ruim 28.000 m² bvo is gelegen op een terrein van 3,5 ha grond. Het terrein biedt ruimte voor bedrijven op het gebied van de creatieve industrie zoals architectenbureaus, internetbedrijven, reclame- en communicatiebureaus. Op dit terrein hebben wij nu een unit te huur van circa 330 m².

Het terrein is zoals aangegeven fantastisch gelegen aan het IJ. De bereikbaarheid met het Openbaar vervoer is goed met de diverse buslijnen (lijn 38, 105, 109) die op 2 minuten lopen van het terrein stoppen, alsmede de noord-zuid lijn en de pont verbinding tussen IJplein en Centraal Station op 5 minuten fietsen vanaf het terrein die elke 7 minuten vaart tijdens de spits en elke 15 minuten daarbuiten. De locatie is ook zeer goed bereikbaar met eigen vervoer. Via de Meeuwenlaan en Johan van Hasseltweg is de ringweg A10 (afslag S116) binnen enkele minuten bereikbaar. De binnenstad van Amsterdam bereikt u via de IJ-tunnel (S116) tevens in enkele minuten.

Kortom een uitstekende bereikbaarheid en toch dichtbij het centrum!

Verhuurbare vloeroppervlakte:
Voor de verhuur is circa 330 m² kantoorruimte beschikbaar inclusief toedeling algemene ruimte en gebouw. De ruimte is gelegen op de tweede verdieping.

De kantoorruimte is voorzien van:
- cv-installatie met radiatoren met GPS verbruiksmeters;
- industrieel plafond voorzien van verlichtingsarmaturen;
- sanitaire voorzieningen;
- huidige scheidingswanden;
- pantry voorzien van koelkast, vaatwasser enz.;
- huidige kabelgoten en databekabeling;
- glasvezel internet;
- huidige vloer;
- wandafwerking as-is.

Parkeren:
Op dit moment is het betaald parkeren op de openbare weg. Op eigen terrein zijn ongeveer 300 parkeerplaatsen aanwezig. Parkeerplaatsen zijn te huren onder marktconforme condities.

Aanvangshuurprijs:
De huurprijs bedraagt € 110,- per m² per jaar, te vermeerderen met btw.

BTW:
Bij vaststelling van de huurprijs is uitgangspunt dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgestelde of nader vast te stellen minimum percentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van BTW, zodanig dat kan worden geopteerd voor een belaste (ver)huur.

Servicekosten:
De servicekosten bedragen € 55,- per m² per jaar exclusief btw.

Huurtermijn:
vanaf ingangsdatum tot en met uiterlijk 31 december 2023. De betreffende locatie komt in aanmerking voor herontwikkeling.

Aanvaarding:
In overleg doch spoedig.

Bankgarantie/waarborgsom:
Ter grootte van 3 maanden huur inclusief servicekosten.

123 makelaar uw bedrijfsmakelaar voor Amsterdam en omstreken.

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Referentienummer 24729/443869
Prijs € 99,- per m² per jaar
Servicekosten € 55,- per m² per jaar
Aanvaarding Direct
Aangeboden sinds Dinsdag 30 juni 2020
Laatste wijziging Maandag 7 november 2022
Bouw
Type object Kantoor
Soort bouw Bestaande bouw
Oppervlaktes en inhoud
Bruto vloeroppervlakte 288 m²
Locatie
Ligging Bedrijventerrein
In woonwijk

Kaart

Sluiten

Recent bekeken