Verhuurd: Beitelkade 13, 1021 KG Amsterdam

€ 35.000,- /jr

Verhuurd

Verhuurd: Beitelkade 13, 1021 KG Amsterdam

€ 35.000,- /jr

Beschrijving

Lees meer
Te huur aangeboden een multifunctionele bedrijfsruimte in het populaire Hamerkwartier. Het object betreft een zelfstandige bedrijfsruimte groot circa 430 m² gelegen aan de Beitelkade 13 te Amsterdam. De begane grond is groot circa 180 m² en toegankelijk middels een grote pui met een dubbele deur. De ruimte is in gebruik geweest als showroom. De entresol is groot circa 242 m². Het pand heeft gedeeld afgesloten eigen voorterrein.

Omgeving:
Het Hamerstraatgebied is met haar gunstige binnenstedelijke ligging aan het IJ een hotspot voor creatieve en licht industriële bedrijven geworden. Ook weet steeds meer horeca haar weg naar het gebied te vinden. Zo heeft bierbrouwer Walhalla recent een proeflokaal geopend. Ook heeft het skate café haar deuren geopend. Het gebied transformeert van een industriële omgeving naar een gemengd gebied waar een grote diversiteit aan functies samenkomt. In deze overgangsfase worden objecten vaak tijdelijk te huur aangeboden in afwachting van de nieuwe bestemming.

Bereikbaarheid:
Het terrein is fantastisch gelegen aan het IJ. De bereikbaarheid met het Openbaar vervoer is goed met de diverse buslijnen (lijn 38, 105, 109) die op 2 minuten lopen van het terrein stoppen alsmede de pont verbinding tussen IJplein en Centraal Station op 5 minuten fietsen vanaf het terrein die elke 7 minuten vaart tijdens de spits en elke 15 minuten daarbuiten. De locatie is ook zeer goed bereikbaar met eigen vervoer. Via de Meeuwenlaan en Johan van Hasseltweg is de ringweg A10 (afslag S116) binnen enkele minuten bereikbaar. De binnenstad van Amsterdam bereikt u via de IJ-tunnel (S116) tevens in enkele minuten.

Kortom een uitstekende bereikbaarheid en toch dichtbij het centrum!

Bestemming:
Het object is gelegen binnen het bestemmingsplan Hamerstraatgebied vastgesteld op 26 juni 2013. Het pand heeft de enkelbestemming Gemengd-1. D e op de verbeelding voor Gemengd - 1 aangewezen gronden zijn bestemd voor:
- bedrijven;
- kantoren;
- horeca I, III, IV en V;
- dienstverlening, met uitzondering van geluidsgevoelige functies;
- ontspanning en vermaak.

Kandidaat huurder dient zelf na te gaan of haar beoogde activiteiten binnen de bestemming passen en of er nog aanvullende vergunningen dan wel toestemming nodig is van overheidswege.

Kadastraal bekend:
Gemeente Amsterdam
Sectie K
nummer 7339
Groot 3 are en 75 centiare (gedeeltelijk)

Opleveringsniveau:
In de huidige staat. De ruimte is voorzien van:
- verlichting;
- elektra;
- heater;
- entresolvloer;
- sanitair.

Kandidaat huurder dient het gehuurde zelf geschikt te maken voor het beoogde gebruik.

Parkeren:
Er zijn parkeermogelijkheden op eigen terrein. Verder is het op dit moment vrij parkeren op de openbare weg.

Huurprijs:
Huurprijs € 35.000,- per jaar exclusief btw. De huurprijs dient vermeerderd te worden met servicekosten en btw.

Servicekosten:
Nader te bepalen. De servicekosten dienen vermeerderd te worden met BTW. Huurder is direct aangesloten op de nutsvoorzieningen en dient hier zelf contracten voor af te sluiten met de nutsbedrijven.

Huurtermijn:
Een huurperiode van maximaal 5 jaar.

Huuringangsdatum:
In nader overleg, doch per direct beschikbaar.

Huurbetaling:
Per maand vooruit.

Huurprijsindexering:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, vindt indexering plaats van de huurprijs op basis van het consumentenprijsindex (CPI), reeks alle huishoudens (2015=100).

Zekerheidstelling:
Huurder dient een bankgarantie of waarborgsom te stellen ter grootte van minimaal drie maanden huur, te vermeerderen met servicekosten en BTW.

Huurvoorwaarden:
De voorwaarden zijn, afhankelijk van de bestemming waarvoor huurder opteert, op basis van de meest recente versie van een standaard huurcontract kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van art 7:230a BW, zoals deze is opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), met de daarbij behorende bepalingen alsmede eventuele door eigenaar aan te geven bepalingen.

Voorbehoud:
Deze informatie is geheel vrijblijvend en houdt enkel in een uitnodiging tot het doen van een voorstel. Een overeenkomst kan pas tot stand komen na goedkeuring en schriftelijke instemming van onze opdrachtgever.

123makelaar uw bedrijfsmakelaar voor Amsterdam en omstreken!

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Referentienummer 24729/341314
Prijs € 35.000,- per jaar
Servicekosten € 50,-
Status Verhuurd
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Donderdag 30 november 2017
Laatste wijziging Dinsdag 24 april 2018
Bouw
Type object Bedrijfshal
Soort bouw Bestaande bouw
Oppervlaktes en inhoud
Bruto vloeroppervlakte 428 m²
Locatie
Ligging Bedrijventerrein

Kaart

Recent bekeken