Te huur: Kostverlorenhof 12, 1183 HE Amstelveen

€ 225,- /m²/jr

Te huur: Kostverlorenhof 12, 1183 HE Amstelveen

€ 225,- /m²/jr

Beschrijving

Lees meer
TE HUUR CIRCA 148 M² WINKELRUIMTE OP DE BEGANE GROND ÉN MET EEN GUNSTIGE HOEK-LIGGING IN WINKELCENTRUM KOSTVERLORENHOF TE AMSTELVEEN!

Het object:
In winkelcentrum Kostverlorenhof te Amstelveen bieden wij deze multifunctionele winkelruimte met een verhuurbaar vloeroppervlakte van circa 148 m². De ligging op een hoek in het winkelcentrum en de glazen puien zorgen voor een goede zichtbaarheid en een gevoel van ruimte.
In het winkelcentrum vindt u een grote verscheidenheid aan winkeliers, waaronder grote ketens als Albert Heijn, Dirk van den Broek, Kruidvat, Pets Place. Vervolgens is er een apotheek, een bakkerij, kapsalon en zijn er verschillende restaurants gevestigd. Het winkelcentrum onderscheid zich door het ruime aanbod van winkels, speciaalzaken én restaurants. Allemaal te vinden te vinden op het Kostverlorenhof! Het Winkelcentrum is dagelijks toegankelijk tussen 7:00 en 22:00 uur.

Locatie en bereikbaarheid:
Winkelcentrum Kostverlorenhof bevindt zich in Amstelveen-Noord in de wijk Bankras-Kostverloren en heeft een sterke buurtfunctie. Het winkelcentrum is uitstekend te bereiken per auto (via s109), maar ook met het openbaar vervoer zijn er voldoende mogelijkheden. De nieuwe Amstelveenlijn, de vroegere lijn 51, is recent getransformeerd naar een snelle en betrouwbare tramverbinding waarmee de bereikbaarheid ook per openbaar vervoer uitstekend is.

Indeling:
De winkelruimte is vrij in te delen en beschikt over een toiletruimte en pantry.

Opleveringsniveau:
Het gehuurde wordt in de huidige (casco) staat verhuurd.

Parkeren:
Op het aangrenzende parkeerterrein kan in de blauwe zones met een parkeerschijf de eerste twee uur gratis geparkeerd worden . Voor de overige nabijgelegen parkeerplaatsen geldt betaald parkeren.

Huurtermijn:
Uitgangspunt 5 jaar met 5 optiejaren.

Huurprijsindexering:
De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd. Wijziging van de huurprijs vindt plaats op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau van de Statistiek.

Bankgarantie/waarborgsom:
Gelijk aan 3 maanden huurverplichting, te vermeerderen met het BTW bedrag.

Servicekosten:
Er worden servicekosten in rekening gebracht. de servicekosten hebben betrekking op o.a. promotiekosten en schoonmaakkosten van het winkelcentrum. Huurder draagt zelf zorg voor contracten voor water, energie, data en telecom. De servicekosten bedragen circa € 1.400 per jaar exclusief BTW

Winkeliersvereniging:
Huurder wordt, indien van toepassing, verplicht lid van de Winkeliersvereniging.

BTW:
Alle genoemde prijzen zijn exclusief te betalen BTW. Verhuurder is bij vastgestelde huurprijs er van uitgegaan dat deze met BTW wordt belast. Huurder verklaart dat hij voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties zal verrichten. Indien huurder op enig moment niet meer aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Contract:
Gebaseerd op het meest recente standaard model ROZ aangevuld met bijzondere voorwaarden.

123makelaar: úw bedrijfsmakelaar in Amsterdam en omstreken!

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Referentienummer 24729/393261
Prijs € 225,- per m² per jaar
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Donderdag 21 maart 2019
Laatste wijziging Dinsdag 2 februari 2021
Bouw
Type object Winkelruimte
Soort bouw Bestaande bouw
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 83 m²
Bruto vloeroppervlakte 148 m²
Locatie
Ligging Nabij winkelcentrum

Kaart

Sluiten

Recent bekeken