Te huur: Kostverlorenhof 12, 1183 HE Amstelveen

€ 225,- /m²/jr

Te huur: Kostverlorenhof 12, 1183 HE Amstelveen

€ 225,- /m²/jr

Beschrijving

Lees meer
TE HUUR CIRCA 148 M² WINKELRUIMTE OP DE BEGANE GROND IN WINKELCENTRUM KOSTVERLORENHOF TE AMSTELVEEN!

Het object:
In winkelcentrum Kostverlorenhof te Amstelveen bieden wij deze multifunctionele winkelruimte aan. De winkel heeft een verhuurbaar vloeroppervlak van ca. 148 m².
In het winkelcentrum vindt u een grote verscheidenheid aan winkeliers, waaronder grote ketens als Albert Heijn, Dirk van den Broek, Kruidvat, Pets Place. Vervolgens is er een apotheek, een bakkerij, kapsalon en zijn er verschillende restaurants gevestigd. In totaal zijn er meer dan 45 winkels te vinden op het Kostverlorenhof!

Locatie en bereikbaarheid:
Winkelcentrum Kostverlorenhof bevindt zich in Amstelveen-Noord in de wijk Bankras-Kostverloren en heeft een buurtfunctie. Het winkelcentrum is uitstekend te bereiken per auto (via s109), maar ook met het openbaar vervoer zijn er voldoende mogelijkheden. Momenteel wordt er gewerkt aan de nieuwe Amstelveenlijn. De Amstelveenlijn is de vroegere lijn 51 die wordt omgebouwd naar een snelle en betrouwbare tramverbinding. Zo worden diverse kruispunten en haltes verdiept waardoor de veiligheid en doorstroming wordt verbeterd. Het werk moet volgens planning eind 2020 afgerond zijn. kijk voor meerinformatie op www.amstelveenlijn.nl.

Indeling:
De winkelruimte is vrij in te delen en beschikt over een toiletruimte en pantry.

Opleveringsniveau:
Het gehuurde wordt in de huidige (casco) staat verhuurd.

Parkeren:
Op het parkeerterrein kan de eerste twee uur gratis geparkeerd worden (in de blauwe zones met parkeerschijf). Voor de overige nabijgelegen parkeerplaatsen geldt betaald parkeren

Huurtermijn:
Uitgangspunt 5 jaar met 5 optiejaren.

Huurprijsindexering:
De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd. Wijziging van de huurprijs vindt plaats op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau van de Statistiek.

Bankgarantie/waarborgsom:
Gelijk aan 3 maanden huurverplichting, te vermeerderen met het BTW bedrag.

Servicekosten:
Er worden servicekosten in rekening gebracht. de servicekosten hebben betrekking op o.a. promotiekosten en schoonmaakkosten van het winkelcentrum. Huurder draagt zelf zorg voor contracten voor water, energie, data en telecom.

Winkeliersvereniging:
Huurder wordt, indien van toepassing, verplicht lid van de Winkeliersvereniging.

BTW:
Alle genoemde prijzen zijn exclusief te betalen BTW. Verhuurder is bij vastgestelde huurprijs er van uitgegaan dat deze met BTW wordt belast. Huurder verklaart dat hij voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties zal verrichten. Indien huurder op enig moment niet meer aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Contract:
Gebaseerd op het meest recente standaard model ROZ aangevuld met bijzondere voorwaarden.

123makelaar: úw bedrijfsmakelaar in Amsterdam en omstreken!

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Referentienummer 24729/393261
Prijs € 225,- per m² per jaar
Servicekosten € 1.412,- per m² per jaar
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Donderdag 21 maart 2019
Laatste wijziging Vrijdag 23 oktober 2020
Bouw
Type object Winkelruimte
Soort bouw Bestaande bouw
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 83 m²
Bruto vloeroppervlakte 148 m²
Locatie
Ligging Nabij winkelcentrum

Kaart

Sluiten

Recent bekeken