Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te huur
Noordeinde 128 J in Landsmeer 1121 AL

Noordeinde 128 J

1121 AL Landsmeer
Huurprijs € 4.750,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Unieke kans op de grens van Amsterdam en Waterland een volledig zelfstandige bedrijfsruimte met kant te huur. Het object betreft een zelfstandige vrijstaande kantoorvilla van circa 710 m². De kantoor- bedrijfsruimte is verdeeld over een begane grond en eerste verdieping. De locatie van deze ruimte is uniek. U kijkt direct vanuit de ruimte uit over het park en het water. Werken met een prachtig...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 710 m² In units vanaf 710 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Kaart

Route van naar Noordeinde 128 J, 1121 AL Landsmeer

Omschrijving

Unieke kans op de grens van Amsterdam en Waterland een volledig zelfstandige bedrijfsruimte met kant te huur. Het object betreft een zelfstandige vrijstaande kantoorvilla van circa 710 m². De kantoor- bedrijfsruimte is verdeeld over een begane grond en eerste verdieping. De locatie van deze ruimte is uniek. U kijkt direct vanuit de ruimte uit over het park en het water. Werken met een prachtig uitzicht en klaar voor gebruik, wie wil dit nu niet?

Locatie/ omgeving:
Bedrijvenpark Noordeinde is gelegen in Landsmeer op circa 5 autominuten van ringweg Amsterdam Noord. Het bedrijvenpark is de afgelopen decennia ontwikkeld tot een volwaardig bedrijvenpark midden in een schitterende groene omgeving. Momenteel staan er 24 eenheden op het park waarvan 8 kantoorvilla’s. De ligging in de natuur creëert voor de gebruikers een prettige en sfeervolle werkomgeving. Ieder object op dit terrein heeft zijn eigen identiteit. Zo zijn hier ruimten met een zakelijke, industriële, creatieve of rustgevend uitstraling ontwikkeld. Hier wordt werken gecombineerd met ontspanning door de ligging aan een park en aan het water.

Object:
Grote industriële bedrijfsruimte met prachtige hoogte. Zowel de bedrijfshal als de kantoren hebben een geweldige plafondhoogte en bieden door het vele glas geweldige werkplekken. Richt de prachtige industrieel aanvoelende kantoren in met mooi strak eigentijds meubilair en u heeft überhippe kantoorruimte. De grote hal is door zijn geweldige hoogte ook voor vele doeleinden geschikt. De hoge bedrijfshal is voorzien van een dubbele schuifdeur. De vloer van de bedrijfshal is voorzien van een coating die ook in de kantoren is doorgetrokken. Door de indeling is het een dynamisch geheel met vele invulmogelijkheden.

Voorzieningen omgeving:
- groen park
- water
- parkeren op eigen terrein;
- centrum Landsmeer op loopafstand.

Opleveringsniveau en voorzieningen:
- deels gestuukt plafond voorzien van lichtarmaturen;
- keuken voorziening;
- basis installatie verwarming door middel van radiatoren;
- nutsvoorzieningen;
- overheaddeur;
- sanitair op begane grond.

Parkeren:
Er bevinden zich voldoende gratis parkeerplaatsen op eigen terrein. Voor iedere bedrijfsruimte bevinden zich exclusief aan de bedrijfsruimte toe te kennen parkeerplaatsen. Daarnaast zijn er parkeerplaatsen voor bezoekers.

Bereikbaarheid:
Per openbaar vervoer te bereiken vanaf busstation Amsterdam noord met buslijn 319. Met de auto bereikbaar via de ringweg A10-Noord, afslag S117. Centraal gelegen tussen Amsterdam en Waterland.

Huuringangsdatum:
Maximaal 2 maanden nadat overeenstemming over de huurcondities is bereikt.

Aanvangshuurprijs:
De huurprijs € 57.000,- per jaar te vermeerderen met btw en servicekosten.

Servicekosten:
Per kwartaal worden de verbruikskosten van nutsvoorzieningen gemeten d.m.v. tussen meters. De servicekosten ten behoeve van het, verbruik g/w/e, periodiek onderhoud CV installatie, buiten verlichting en terreinonderhoud bedragen € 25,- per m² per jaar te vermeerderen met btw.

Huurbetaling:
Per maand vooruit.

btw:
Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting.

Huurindexatie:
Jaarlijks op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI - alle huishoudens (2015=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek, voor het eerst een jaar na huuringangsdatum.

Huurtermijn:
In overleg.

Zekerheidstelling:
Een bankgarantie/waarborgsom gelijk aan 3 maanden, te vermeerderen met btw.

Huurovereenkomst:
Het meest recente ROZ model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, aangevuld met verhuurder specifieke aanvullende bepalingen.

Voorbehoud:
Goedkeuring van de eigenaar/opdrachtgever.

Voor meer informatie:
123makelaar uw bedrijfsmakelaar voor Amsterdam en omstreken.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 4.750,- per maand Aanvaarding In overleg BTW van toepassing Ja Servicekosten € 25,- per m² per jaar Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 710 m² Perceeloppervlakte 1 m² Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Op eigen terrein Parkeerpl. overdekt 0 Diversen In units vanaf 710 m² Locatie Bedrijventerrein, Kantorenpark Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Nevenbestemming Bedrijfsruimte, Overige Afstand tot snelwegafrit Op 1500 m tot 2000 m Afstand tot N.S. station Op 5000 m of meer Afstand tot winkelvoorz. Op 500 m tot 1000 m
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
710 m²
In units vanaf
710 m²
Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen
Luchtbehandeling
Mechanische ventilatie
Turnkey
Ja
Route van naar Noordeinde 128 J, 1121 AL Landsmeer

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Dit object wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.