Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Onder bod
Gedempt Hamerkanaal 263 in Amsterdam 1021 KP

Gedempt Hamerkanaal 263

1021 KP Amsterdam
Huurprijs € 15.000,- p.j. Onder bod

Omschrijving

Kantoorruimte met een industriële uitstraling. De kantoorruimte is gelegen op bedrijventerrein de Overkant. Het bedrijfsterrein De Overkant, met gunstige ligging aan het IJ, is getransformeerd tot een plek waar mensen de komende jaren kunnen werken en recreëren. Het voormalig fabriekscomplex met een oppervlakte van ruim 28.000 m² bvo is gelegen op een terrein van 3,5 ha grond. Het terrein biedt...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 99 m² In units vanaf 99 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Kaart

Route van naar Gedempt Hamerkanaal 263, 1021 KP Amsterdam

Omschrijving

Kantoorruimte met een industriële uitstraling. De kantoorruimte is gelegen op bedrijventerrein de Overkant. Het bedrijfsterrein De Overkant, met gunstige ligging aan het IJ, is getransformeerd tot een plek waar mensen de komende jaren kunnen werken en recreëren. Het voormalig fabriekscomplex met een oppervlakte van ruim 28.000 m² bvo is gelegen op een terrein van 3,5 ha grond. Het terrein biedt ruimte voor bedrijven op het gebied van de creatieve industrie zoals architectenbureaus, internetbedrijven, reclame- en communicatiebureaus. Op dit terrein hebben wij nu een unit te huur van circa 99 m² inclusief gemeenschappelijke ruimtes.

Het terrein is zoals aangegeven fantastisch gelegen aan het IJ. De bereikbaarheid met het Openbaar vervoer is goed met de diverse buslijnen (lijn 38, 105, 109) die op 2 minuten lopen van het terrein stoppen, alsmede de pont verbinding tussen IJplein en Centraal Station op 5 minuten fietsen vanaf het terrein die elke 7 minuten vaart tijdens de spits en elke 15 minuten daarbuiten. Ook de Buiksloterweg pont is op fiets afstand en gaat in de spits om de 5 minuten en daarbuiten om de 7 minuten. Tot slot is de locatie ook zeer goed bereikbaar met eigen vervoer. Via de Meeuwenlaan en Johan van Hasseltweg is de ringweg A10 (afslag S116) binnen enkele minuten bereikbaar. De binnenstad van Amsterdam bereikt u via de IJ-tunnel (S116) tevens in enkele minuten.

Kortom een uitstekende bereikbaarheid en toch dichtbij het centrum!

Verhuurbare vloeroppervlakte:
Voor de verhuur is circa 67 m² kantoorruimte beschikbaar te vermeerderen met toedeling algemene ruimte en gebouw van circa 32 m². De ruimte is gelegen op de de tweede verdieping.

De kantoorruimte is voorzien van:
- cv-installatie met radiatoren met GPS verbruiksmeters;
- Gemeenschappelijke sanitaire voorzieningen;
- Gemeenschappelijke pantry;
- huidige kabelgoten en databekabeling;
- glasvezel;
- huidige vloer;
- wandafwerking as-is.

Parkeren:
Op dit moment is het vrij parkeren op de openbare weg. Op eigen terrein zijn ongeveer 300 parkeerplaatsen aanwezig. Op termijn zal verhuurder een parkeerbeleid invoeren. Parkeerplaatsen zijn dan te huren onder marktconforme condities.

Aanvangshuurprijs:
De huurprijs bedraagt € 15.000,- per jaar, te vermeerderen met btw.

Bij vaststelling van de huurprijs is uitgangspunt dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgestelde of nader vast te stellen minimum percentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van btw, zodanig dat kan worden geopteerd voor een belaste (ver)huur.

Servicekosten:
De servicekosten bedragen € 35,- per m² per jaar exclusief btw.

Huurtermijn:
5 jaar met een optieperiode van 5 jaar.

Aanvaarding:
In overleg doch niet eerder dan 01 oktober 2017.

Bankgarantie/waarborgsom:
Ter grootte van 03 maanden huur inclusief servicekosten.
123 makelaar uw bedrijfsmakelaar voor Amsterdam en omstreken.
Overdracht Status Onder bod Huurprijs € 15.000,- per jaar Aanvaarding In overleg BTW van toepassing Ja Servicekosten € 35,- per m² per jaar Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 99 m² Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Momenteel nog gratis. Op den duur tegen betaling. Diversen In units vanaf 99 m² Locatie Bedrijventerrein Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Afstand tot snelwegafrit Op 2000 m tot 3000 m Afstand tot N.S. station Op 2000 m tot 3000 m Afstand tot winkelvoorz. Op minder dan 500 m
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
99 m²
In units vanaf
99 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Liften, te openen ramen, toilet, pantry, verwarming
Verzamelgebouw
Sanitair, pantry/keuken
Meetcertificaat aanwezig
Ja
Turnkey
Ja
Route van naar Gedempt Hamerkanaal 263, 1021 KP Amsterdam

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Dit object wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.