Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te huur
Schaafstraat 21 in Amsterdam 1021 KD

Schaafstraat 21

1021 KD Amsterdam
Huurprijs € 110.000,- p.j. Beschikbaar

Omschrijving

Het tijdelijk te huur aangeboden object betreft zelfstandige bedrijfsruimte groot circa 2.885 m² gelegen aan de Schaafstraat 17-21 te Amsterdam met eigen voorterrein. Er is een expeditie ruimte voor de hal gelegen. Deze ruimte is groot circa 215 m². De ruimte is ontsloten middels twee overheaddeuren (expeditie in en uit). De tweede overheaddeur is achter in de hal gesitueerd. De vrije overspanning...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 2885 m² In units vanaf 2885 m²
Lees meer

Kaart

Route van naar Schaafstraat 21, 1021 KD Amsterdam

Omschrijving

Het tijdelijk te huur aangeboden object betreft zelfstandige bedrijfsruimte groot circa 2.885 m² gelegen aan de Schaafstraat 17-21 te Amsterdam met eigen voorterrein. Er is een expeditie ruimte voor de hal gelegen. Deze ruimte is groot circa 215 m². De ruimte is ontsloten middels twee overheaddeuren (expeditie in en uit). De tweede overheaddeur is achter in de hal gesitueerd. De vrije overspanning is circa 19 meter en de vrije hoogte circa 5 meter.

Eventueel is het mogelijk om kantoorruimte bij te huren in het object.

Omgeving:
Het Hamerstraatgebied is met haar gunstige binnenstedelijke ligging aan het IJ een hotspot voor creatieve en licht industriële bedrijven geworden. Het gebied transformeert van een industriële omgeving naar een gemengd gebied waar een grote diversiteit aan functies samenkomt. In deze overgangsfase worden objecten vaak tijdelijk te huur aangeboden in afwachting van de nieuwe bestemming.

Bereikbaarheid:
Het terrein is fantastisch gelegen aan het IJ. De bereikbaarheid met het Openbaar vervoer is goed met de diverse buslijnen (lijn 38, 105, 109) die op 2 minuten lopen van het terrein stoppen alsmede de pont verbinding tussen IJplein en Centraal Station op 5 minuten fietsen vanaf het terrein die elke 7 minuten vaart tijdens de spits en elke 15 minuten daarbuiten. De locatie is ook zeer goed bereikbaar met eigen vervoer. Via de Meeuwenlaan en Johan van Hasseltweg is de ringweg A10 (afslag S116) binnen enkele minuten bereikbaar. De binnenstad van Amsterdam bereikt u via de IJ-tunnel (S116) tevens in enkele minuten.

Kortom een uitstekende bereikbaarheid en toch dichtbij het centrum!

Kadastraal bekend:
Gemeente Amsterdam
Sectie K
nummer 5519 en 6357
Groot 5 a 37 ca en 8 a 84 ca

Opleveringsniveau:
In de huidige staat. In overleg met verhuurder is het mogelijk om sanitaire voorzieningen aan te leggen.

Parkeren:
Er zijn parkeermogelijkheden op eigen terrein. Verder is het op dit moment vrij parkeren op de openbare weg.

Huurprijs:
Huurprijs € 110.000,- per jaar exclusief btw. De huurprijs dient vermeerderd te worden met servicekosten en btw.

Servicekosten:

Nader te bepalen. De servicekosten dienen vermeerderd te worden met BTW. Huurder is direct aangesloten op de nutsvoorzieningen en dient hier zelf contracten voor af te sluiten met de nutsbedrijven.

Huurtermijn:
Een huurperiode van maximaal 1.5 jaar.

Huuringangsdatum:
In nader overleg, doch per direct beschikbaar.

Huurbetaling:
Per maand vooruit.

Huurprijsindexering:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, vindt indexering plaats van de huurprijs op basis van het consumentenprijsindex (CPI), reeks alle huishoudens (2015=100).

Zekerheidstelling:
Huurder dient een bankgarantie of waarborgsom te stellen ter grootte van minimaal drie maanden huur, te vermeerderen met servicekosten en BTW.

Huurvoorwaarden:
De voorwaarden zijn, afhankelijk van de bestemming waarvoor huurder opteert, op basis van de meest recente versie van een standaard huurcontract kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van art 7:230a BW, zoals deze is opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), met de daarbij behorende bepalingen alsmede eventuele door eigenaar aan te geven bepalingen.

Voorbehoud:
Deze informatie is geheel vrijblijvend en houdt enkel in een uitnodiging tot het doen van een bieding.
Een overeenkomst kan pas tot stand komen na goedkeuring en schriftelijke instemming van onze opdrachtgever.


123makelaar uw bedrijfsmakelaar voor Amsterdam en omstreken!
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 110.000,- per jaar Aanvaarding In overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 2885 m² Perceeloppervlakte 2 m² Vloerbelasting 1500 kg/m² Vrije hoogte 500 cm Oppervlakte bedrijfsruimte 2885 m² Diversen In units vanaf 2885 m² Locatie Bedrijventerrein Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen Redelijk, goed Onderhoud buiten Redelijk, goed Afstand tot snelwegafrit Op 2000 m tot 3000 m Afstand tot N.S. station Op 2000 m tot 3000 m Afstand tot winkelvoorz. Op 500 m tot 1000 m
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom, heater
Oppervlakte
2885 m²
In units vanaf
2885 m²
Vrije hoogte
500 cm
Vrije overspanning
19 m
Vloerbelasting
1500 kg/m²
Route van naar Schaafstraat 21, 1021 KD Amsterdam

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Dit object wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.