Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te huur
Rokin 86 in Amsterdam 1012 KX

Rokin 86

1012 KX Amsterdam
Huurprijs € 225,- p.m² p.j. Beschikbaar

Omschrijving

Op dit moment worden de eerste tot en met de vierde verdieping van het kantoorgebouw gelegen aan het Rokin 86 geheel gerenoveerd. De kantoorruimte is groot circa 450 m² en heeft een eigen entree op de begane grond. Vanuit het object hebt u een schitterend uitzicht over het Rokin. De verdere afwerking zal in overleg met huurder gedaan worden.

De herinrichting van het Rokin is...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 450 m² In units vanaf 450 m² Aantal lagen 4
Lees meer

Kaart

Route van naar Rokin 86, 1012 KX Amsterdam

Omschrijving

Op dit moment worden de eerste tot en met de vierde verdieping van het kantoorgebouw gelegen aan het Rokin 86 geheel gerenoveerd. De kantoorruimte is groot circa 450 m² en heeft een eigen entree op de begane grond. Vanuit het object hebt u een schitterend uitzicht over het Rokin. De verdere afwerking zal in overleg met huurder gedaan worden.

De herinrichting van het Rokin is grotendeels gereed. Als alle werkzaamheden gereed zijn vind u voor de deur het nieuwe Station van de Noord/Zuidlijn en een ondergrondse parkeergarage voor fietsen en circa 300 auto's. Het gebouw is gelegen, nabij het Paleis op de Dam, Magna Plaza, het W-hotel en diverse restaurants en winkel. Het gebouw ligt op een paar minuten afstand van het Centraal Station.

Oppervlakte kantoorruimte:
Voor verhuur is beschikbaar circa 450 m². De ruimte is als volgt verdeeld:
- entree begane grond, circa 25 m²;
- eerste verdieping circa 120 m²;
- tweede verdieping circa 120 m²;
- derde verdieping circa 120 m²;
- vierde verdieping circa 80 m².

Huurprijs:
€ 225,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW. Afhankelijk van het uiteindelijke opleveringsniveau kan de huurprijs nog afwijken.

Servicekosten:
Nader te bepalen.

BTW:
Huurder dient voor meer dan 90% met BTW belaste prestaties te verrichten. Indien huurder hier niet aan kan voldoen zal er sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Indien dit van toepassing is zal de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Opleveringsniveau:
De beschikbare kantoorruimte is/wordt volledig gerenoveerd opgeleverd. Het opleveringsniveau kan tot op zekere hoogte aangepast worden aan de wensen van de kandidaat huurder. De kantoorruimte wordt in ieder geval opgeleverd met:
- Zelfstandige entree op de begane grond;
- Wanden gestuukt en gesausd;
- Plafonds gestuukt en gesausd;
- Sanitaire voorzieningen per verdieping;
- Elektrische installaties;
- Centrale verwarming;
- Zonwering aan de voorzijde van het object;
- Vloerafwerking.

Indien mogelijk kan in overleg met huurder de aanwezige lift in werking gesteld worden (vanaf de eerste verdieping).

Zekerheidsstelling:
3 maanden huur te vermeerderen met btw en servicekosten.

Contract:
Meest recente model ROZ-contract voor overige bedrijfsruimten aangevuld met enkele bijzondere bepalingen van verhuurder.
Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, conform het verloop van de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-alle huishoudens (2006=100).

Voorbehoud:
Alle genoemde informatie is vrijblijvend en is enkel bedoeld tot het uitnodigen voor het doen van een bieding.

Voor aanvullende informatie: 123 makelaar uw bedrijfsmakelaar voor Amsterdam en omstreken.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 225,- per m² per jaar Aanvaarding In overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 450 m² Perceeloppervlakte 162 m² Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten De gemeente werkt aan de afbouw van een (deels openbare) parkeergarage en fietsenstalling onder het Rokin. Boven het metrostation Rokin van de Noord/Zuidlijn komt een ondergrondse parkeergarage en een fietsenstalling. De parkeergarage krijgt vijf verdiepingen en er is ruimte voor circa 300 auto’s. Prognose oplevering eind 2018 begin 2019. Parkeerpl. overdekt 0 Diversen In units vanaf 450 m² Locatie toelichting Uitstekende bereikbaarheid met openbaar vervoer. Tram, bus en metro stoppen nagenoeg voor de deur. Het station van de Noord/Zuidlijn Rokin komt nagenoeg voor de deur te liggen. Er komt een ingang aan de kant van de Dam en een ingang aan de kant van het Spui. Het station ligt op 21,5 meter onder NAP. Per dag zullen zo'n 52.500 passagiers gebruikmaken van dit station. Aantal lagen 4 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen Goed, uitstekend Onderhoud binnen toel. Volledig gerenoveerd Onderhoud buiten Goed Onderhoud buiten toel. Volledig gerenoveerd Afstand tot snelwegafrit Op 3000 m tot 4000 m Afstand tot N.S. station Op 500 m tot 1000 m Afstand tot winkelvoorz. Op minder dan 500 m
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
450 m²
In units vanaf
450 m²
Aantal verdiepingen
4
Voorzieningen
Te openen ramen, kabelgoten, toilet, verwarming
Luchtbehandeling
Mechanische ventilatie
Route van naar Rokin 86, 1012 KX Amsterdam

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Dit object wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.