Project HEROS Amsterdam Nieuw-West

Heros, wonen op hoog niveau

119 vrije sector huur appartementen, in het kloppend hart van Amsterdam Nieuw-West.


De voorinschrijving is gestart! Schrijf je in op de projectwebsite: heros.nu en blijf op de hoogte!


HEROS is wonen in een bruisende en groene omgeving midden in het nieuwe stadshart van Amsterdam Nieuw-West en aan de Sloterplas.

LEBO realiseert in totaal 119 royale, hoogwaardige en energiezuinige vrije sector huurwoning met riante buitenruimte. Ieder appartement beschikt over een eigen berging met fietsenstalling en er zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar.

Project HEROS Amsterdam Nieuw-West

De huurwoningen zijn verdeeld over één woontoren en twee woonblokken.

  • HEROS 01 bestaat uit 51 luxe 3-kamer appartementen (2 slaapkamers) van 83-89 m², met riante eigen buitenruimte van ca. 12m². Verwachte oplevering eind eerste kwartaal 2021.
  • HEROS 02 bestaat uit 19 appartementen van 71-85 m², met eigen buitenruimte. Verwachte oplevering eind tweede kwartaal 2021.
  • HEROS 03 bestaat uit 49 appartementen vanaf 64-101 m², met eigen buitenruimte. Verwachte oplevering eind tweede kwartaal 2021.

De appartementen van HEROS 02 en HEROS 03 bestaan uit 2 t/m 4-kamer appartementen (1 t/m 3 slaapkamers)

Alle appartementen beschikken over; ingerichte keuken, vloerverwarming per kamer instelbaar, een separaat toilet en/of een toilet in de badkamer, badkamer voorzien van wastafel, videofoon zodat zichtbaar is wie op bezoek komt, fantastische binnentuin voor HEROS 02 en 03!

Huurprijzen vrije sector appartementen vanaf € 1.200,- exclusief servicekosten en parkeerplaats. Schrijf je in op de projectwebsite: heros.nu

Omgeving

Wonen in een royaal hoogwaardig en energiezuinig appartement met buitenruimte. Alle faciliteiten en mogelijkheden van de stad in een groene omgeving. Het bestaat echt!

HEROS ligt aan het Osdorpplein. Een fantastische locatie met winkels, diverse supermarkten, cultuur, gezellige horeca en volop recreatie mogelijkheden op loopafstand. De Sloterplas biedt volop gelegenheid tot relaxen, picknicken, varen en lekker sporten in de buitenlucht.

De centrale ligging tussen Schiphol, de Zuidas, Amsterdam centrum en Haarlem zorgt voor een uitstekende bereikbaarheid per fiets, auto en het openbaar vervoer. Met de auto ben je in 2 minuten op de ringweg A10 en in 10 minuten bij knooppunt A5/A10. De tram stopt voor de deur en brengt je in enkele minuten naar trein-, metro- en busstation Lelylaan.

Hoe kan je inschrijven?

  1. De voorinschrijving is gestart! Schrijf nu in op: heros.nu
  2. Je ontvangt direct een mail met instructies om een account aan te maken.
  3. Maak een account aan en vul alle gegevens in tot je de volgende melding krijgt; “Hartelijk dank voor je inschrijving”. Gefeliciteerd, je bent ingeschreven en ontvangt een email ter bevestiging.
  4. Je wordt automatisch geïnformeerd over de voortgang van het project.

Schrijf je nu in