Bij ons draait alles om jou

Vacature

Gezocht: Commerciële makelaar bij wie de energie er vanaf spat! 
Aangeboden: Een uitdagende functie bij een kantoor met veel expertise

Ben jij een ambitieuze KRMT-Makelaar die zich zowel bij particulieren als bij corporaties en beleggers thuis voelt? Opereer jij het liefst in bruisende, dynamische regio’s zoals Amsterdam-Noord, Centrum en Oost? En werk je graag met interessante klanten en leuke, ervaren collega’s die zorgen dat je je verder kunt ontwikkelen als makelaar? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij?

123makelaar is samen met 123vastgoedexpertise onderdeel van 123vastgoed BV en gevestigd in hip & happening Amsterdam-Noord. In dit stadsdeel en omgeving wordt er in snel tempo veel ontwikkeld; zo krijg je bij ons te maken met interessante vastgoedprojecten waarbij wonen en werken gecombineerd wordt. Niet alleen particuliere woningen dus, maar ook bedrijfsruimtes. Wij hebben dan ook een diverse klantenportefeuille bestaande uit zowel particulieren als corporaties en professionele beleggers. 

Als aanvulling van ons team zijn we op zoek naar een commerciële makelaar die zich graag verder ontwikkelt. Heb je dus nog niet in alle disciplines even veel ervaring? Schroom niet om te reageren, want wij leiden je graag verder op.