123makelaar in Amsterdam Noord

Doordat wij als kantoor vele contacten en opdrachten hebben in Amsterdam Noord hebben wij er bewust voor gekozen om ons te lokaliseren in het Hamerkwartier. Dit betekent dat 123makelaar al jaren vriend en dienstverlener is in de verschillende wijken van Amsterdam Noord. Zo hebben wij verschillende grootschalige projecten gedaan in de Vogelbuurt, zo verkopen wij veelal woningen voor een grote opdrachtgever in o.a. het Plan van Gool, de Banne en het Tuindorp in zijn geheel, en zo hebben wij de uitpond van 325 woningen gedaan in de Bloemenbuurt. Kortom, geen wijk die ons ontgaat in het mooie Noord.

Makelaar in Amsterdam Noord

De oorsprong van ons kantoor begon bij een grote opdracht in Amsterdam Noord. Deze opdracht heeft ons de kansen laten zien in een van de meest dynamische gebieden van Amsterdam. Van nieuwbouw tot transformatiegebieden, alles komt hier voorbij. Als makelaar in Amsterdam Noord moet je daarom misschien meer dan anders op de hoogte blijven van de lokale regelgeving en de bestemmingsplannen. De verschillende transitiegebieden die Amsterdam Noord rijk is, houden ons werk leuk en dynamisch.

Wijzigende bestemmingsplannen

Van industrie naar bedrijfslocaties en van bedrijfslocaties naar woningen. In de afgelopen 10 jaar is er ontzettend veel gebeurd. Als makelaar in Amsterdam Noord moeten wij inspelen op de huidige en de verwachte bestemmingsplannen. Wij moeten voor jou weten of jouw nieuwe woning niet straks naast een druk horecaplein komt te liggen. Door actief te blijven in de communicatie met de gemeente weten wij wat er speelt en waar de kansen liggen op de woningmarkt. Onze makelaars kunnen je duidelijk uitleggen wat jouw kansen zijn.

De keuze voor een makelaar in Amsterdam Noord

Hierboven heb je al kunnen lezen dat Amsterdam Noord een zeer dynamisch deel van Amsterdam is. Een groot gedeelte van Amsterdam Noord zijn oude industrie- en bedrijfslocaties. Om mee te gaan met de tijd, en om Noord toekomstbestendig te maken, worden nu veel van deze bestemming omgezet tot woonruimtes. Hierdoor is het belangrijk dat je diepgaande kennis van de buurt hebt. Met 123makelaar ben je verzekerd van een ervaren en kundige makelaar in Amsterdam Noord.

Ben jij op zoek naar een verkoopmakelaar in Amsterdam Noord? Doe gratis onze uitgebreide (online) waardecheck. Je krijgt direct te zien wat een mogelijke verkoopwaarde is op basis van vergelijkbare woningen uit jouw buurt.