123makelaar thuis in bedrijfsonroerendgoed

Doordat wij veel contacten hebben die begaan zijn met bedrijfsmatig vastgoed, hebben wij er jaren geleden voor gekozen om ons te gaan specialiseren in bedrijfsonroerendgoed ofwel; BOG. Dit betekent dat 123makelaar al jaren vriend en dienstverlener is voor een groot aantal BOG-klanten. Zo hebben wij al meerdere lokale bedrijfsruimten weten aan te kopen en aan te huren in het centrum van Amsterdam, maar zo zijn ook de Staatsliedenbuurt, de Rivierenbuurt en de verschillende buurten van Amsterdam Noord ons niet weten te ontgaan. Veelal is het doel van de klant het inruilen van een bedrijfsruimte voor een nieuwe. Echter is de andere meest voorkomende reden het uitbreiden van een bedrijf door een nieuw filiaal te openen. Dit kan in de vorm zijn van bedrijfsruimten, kantoorruimten en bedrijfshallen, onze experts zijn met alle vormen begaan.


Bedrijfsonroerendgoed in Amsterdam Noord

Doordat wij als kantoor vele contacten en opdrachten hebben in Amsterdam Noord, kiest menig “Noorderling” ervoor om zijn of haar nieuwe bedrijfsruimte, bedrijfshal of kantoorruimte aan te kopen of aan te huren via ons. 123makelaar heeft namelijk al jaren ervaring in Amsterdam Noord omtrent bedrijfsonroerendgoed. Als het om BOG gaat is geen opdracht ons te gek. Van dierenarts tot bloemenwinkel en van pizzeria tot scooterzaak, wij hebben als makelaar in Amsterdam Noord al menig ondernemer blij weten te maken met een nieuwe werkplek. U kunt dus voor al uw BOG-wensen met een gerust hart bij ons terecht.


Onze werkwijze in BOG


Als bedrijfsmakelaar ga je op verschillende wijzen te werk. Bij 123makelaar beginnen wij uiteraard met een oriënterend gesprek. De essentie van uw bedrijf en uw persoonlijke wensen staan hier centraal. Vervolgens gaan wij binnen ons BOG-netwerk opzoek naar geschikte locaties. Dit gaat gepaard met een zoekvraag die wordt verstuurd naar de daarvoor geschikte contacten die door de jaren heen zijn opgebouwd via het enorme netwerk van Ramon en Joep. Verder zullen onze bedrijfsmakelaars de verschillende bedrijfsruimten en BOG-platformen, zoals Fundainbusiness, afspeuren voor de geschikte bedrijfspanden die aansluiten bij uw persoonlijke wensen. Zoekt u buiten Amsterdam? Dan gaan onze bedrijfsmakelaars voor u met de auto op pad om geschikte percelen, nog niet aangeboden objecten of een mogelijke splitsing van een bestaande ruimte te verkennen. Aanvullend kunnen wij via social media een oproep doen door middel van een zoekers-video binnen ons alsmaar groeiende netwerk. Zoals u leest proberen wij voor verschillende invalshoeken te kiezen om succes voor onze klanten te garanderen. Onze slogan luidt niet voor niets: 123makelaar, goed voor elkaar.


Bent u op zoek naar een BOG makelaar? Neem contact met ons op of kom eens langs op kantoor voor een kopje koffie. Dan kijken wij maar al te graag hoe we u van dienst kunnen zijn.