Blog 6: Neem een kijkje in de keuken van ons bedrijf.

Blog 7
123makelaar goes green! Save the Planet

Help ons mee om de aarde te beschermen bij het verkopen of aankopen van uw huis.

123makelaar vindt het vanzelfsprekend om maatschappelijk betrokken te zijn. Daarom zijn wij betrokken bij verschillende initiatieven zoals het sponsoren van diverse sportteams, maar wij willen ook onze bijdrage leveren aan het milieu. Als we de aarde lee aar willen houden voor onze (klein)kinderen moeten we minimaal 50% van de aarde beschermd hebben voor 2050! U kunt daar bij de verkoop of aankoop van uw woning aan meehelpen. Vanaf 1 oktober starten wij een nieuwe actie. Koop of verkoop uw huis via 123makelaar en wij zullen voor elke woning die verkocht of aangekocht is, 50m2 natuur beschermen door dit aan te kopen via EarthToday. Voor elke vierkante meter die wij adopteren ontvangen wij een digitaal bewijs, en natuurlijk krijgt u ook een kopie van dit digitale bewijs. Hiermee heeft u ook een bijdrage geleverd aan bescherming van de aarde, helpt u mee?

Wat is EarthToday?

streven is om zoveel mogelijk landen mee te krijgen om de aarde te beschermen. Al 50 landen hebben zich aangesloten. De bedoeling is dat er vierkante meters natuurgebied opgekocht worden zodat deze beschermd worden, gegarandeerd. Op dit moment is er al meer dan 1 miljoen vierkante meter natuur op de aarde beschermt. De vierkante meters natuur worden beschermd door de Union of Nature Foundation, een internationaal samenwerkingsverband van verschillende natuurorganisaties van o.a.; WILD foundation, Justdiggit, Rainforest trust, Rewilding Europe en vele anderen. Voor elke bijdrage die wordt gedaan wordt 83% gebruikt om land aan te kopen.

Wij zullen binnenkort op onze website aangeven hoeveel m2 natuur wij al beschermd hebben. Houd ook onze social media in de gaten en natuurlijk zullen wij in onze volgende nieuwsbrief een update geven van deze actie.