24 September Open Bedrijvendag VEBAN

Blog 5: Wat is stille verkoop en hoe komt

Blog 7: Spijtoptanten eeuwigdurende erfpacht krijgen nog een laatste kans

Blog 6
Neem een kijkje in de keuken van ons bedrijf.

Herkenbaar? Je fietst of rijdt door Amsterdam-Noord en komt langs bedrijven die je eigenlijk niet kent. Misschien heb je al eens boodschappen gedaan bij de Jumbo op de Gedempt Hamerkanaal en je afgevraagd wat voor bedrijven daar allemaal naast gevestigd zijn. Heb jij altijd al eens willen weten hoe het eraan toe gaat binnen een bedrijf? Kom dan naar de open bedrijvendag in Amsterdam-Noord. Als trouw lid van de ondernemersvereniging VEBAN doet 123makelaar mee aan de Open Bedrijvendag Amsterdam Noord. Op 24 september 2021 krijg jij de kans om eens binnen te kijken bij ons, maar ook nog bij veel meer bedrijven. Kom kennis maken, wij vertellen je graag meer over ons bedrijf.

Amsterdam-Noord voortdurend in ontwikkeling

Amsterdam-Noord is in ontwikkeling, de een vindt dat geweldig en de ander weet niet precies wat hij ervan moet vinden. Als jij een vraag hebt over de ontwikkelingen in Amsterdam-Noord dan is 24 september 2021 de uitgelezen kans om je vragen te stellen. Maar je kunt natuurlijk ook langskomen om even een praatje te maken of om je te oriënteren voor werk of een stageplek. Kom informeel kennis maken met de makelaars. Heeft u vragen over de aankoop, verkoop, huur of verhuur van woningen of bedrijfsruimten dan kunt u die vraag direct stellen aan de aanwezige woning- en bedrijf onroerend goed makelaars. Wij denken graag met je mee hoe dit aangepakt kan worden.

123makelaar staat voor u klaar, zowel voor wonen als voor BOG

Wij staan natuurlijk ook open voor zakelijke gesprekken met bijvoorbeeld beleidmakers en ontwikkelaars of andere business to business. Dus heeft u interesse in vastgoed? Zin om uw mogelijkheden vanuit een ander perspectief te horen? Benieuwd welke moderne diensten wij allemaal verlenen om nét dat stapje verder te gaan? Kom op 24 September 2021 bij ons langs! Wilt u komen sparren over een vastgoed vraagstuk, graag wel even een berichtje voordat u langskomt. Dit kan door een mailtje te sturen naar info@123makelaar.nl of even te bellen naar 020-6192930

Kom 24 september tussen 10:00 en 16:00 uur vrij inlopen voor een kop koffie of een drankje, we maken er een gezellige dag van. Onze buren van Chateau Amsterdam zullen ook bij ons aanwezig zijn!

Meer weten over de open bedrijvendag ga dan naar https://openbedrijvendagamsterdamnoord.nl/leden/123makelaar/