Samenwerking LEBO Vastgoed en 123makelaar

LEBO Vastgoed BV en 123makelaar hebben de handen ineen geslagen voor de verhuur van 94 vrije sector appartementen. Dit project maakt deel uit van de transformatie van het Osdorpplein tot het hoofdwinkelcentrum van Nieuw-West en vormt daarin de verbindende schakel tussen het zuidelijke Osdorpplein en Tussen Meer.

logo HEROSVoor deze samenwerking hebben wij LEBO extra ondersteund op het gebied van marketing en opstellen van verhuurdocumenten. Vanuit de wens om de appartementen verhuurd te krijgen, is ons kantoor aan de slag gegaan om een compleet marketingplan op te stellen en uit te voeren. Dit heeft onder andere geresulteerd in de projectwebsite heros.nu, verkoopteksten en advertenties. Voor een goede uitvoering van dit marketingplan hebben wij een beroep gedaan op specialisten uit ons netwerk. Zo hebben we OSRE ingeschakeld voor een goede afwerking van alle inschrijvingen en heeft Realmark de projectwebsite gebouwd.

logo LeboLEBO is als betrokken vastgoedbedrijf in Amsterdam Nieuw-West al meer dan 50 jaar actief. Zij kennen de wijk en realiseren zich daarom eens temeer hoe belangrijk het is om de stad te blijven vernieuwen en ook voor nieuwe doelgroepen aantrekkelijk te maken. Jonge professionals, die nu al volop bezig zijn Nieuw-West te ontdekken. Zodat ook zij de nodige kwaliteit en duurzaamheid vinden om hier te gaan wonen, winkelen en verblijven.

Ramon Brouwer van 123makelaar: “Ons kantoor investeert al jaren in duurzame samenwerkingen. Wij vinden ons sterk in de totale begeleiding van dit soort projecten. Dan is het natuurlijk mooi wanneer wij zo’n mooie opdracht krijgen. Ik zie het als een beloning voor ons harde werken.”

Nieuwbouwproject Heros