Blog 1: 123makelaar bestaat 10 jaar

Blog 3: Het Buikslotermeerplein

Blog 2
De verkoop van voormalige huurwoningen in Amsterdam-Noord

123makelaar houdt zich bezig met vele verschillende projecten en is daarmee zeer actief in Amsterdam (-Noord) en aangrenzende gebieden. Neem maar eens een kijkje tussen de projecten en opdrachten die wij in de afgelopen tien jaar hebben mogen uitvoeren! Naast deze losstaande projecten en opdrachten begeleiden wij al jaren de verkoop van voormalige huurwoningen in diverse wijken van Amsterdam-Noord. Dit doen wij namens een Amsterdamse wooncorporatie.

Op onze website, Facebookpagina en Funda.nl bieden wij regelmatig woningen voor de eigenaar/gebruiker in de regio Amsterdam-Noord aan. Dit betekent dat beleggers in dit geval niet kunnen meedingen (wilt u juist wél beleggen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!). We begeleiden het verkoopproces namens de verkoper van begin tot eind. Wij bieden zulke woningen periodiek en regelmatig te koop aan. Wooncorporaties kiezen ervoor om deze woningen te verkopen om verschillende redenen. In het voornaamste geval is dit om ruimte te creëren voor nieuwbouwprojecten, maar ook om de verhouding tussen koop- en huurwoningen in Amsterdam-Noord meer gelijk te trekken. Ook worden er op deze manier woningen voor starters gerealiseerd, die de afgelopen jaren steeds vaker andere Amsterdamse stadsdelen verlaten om het geluk te zoeken in Amsterdam-Noord.

Deze voormalige huurwoningen worden aangeboden met een goede prijs-/kwaliteitverhouding. Daarnaast bieden wij voor ieder wat wils aan. Zo verkopen wij ook regelmatig kluswoningen te koop aan. Deze woningen zijn vaak voor enthousiaste starters of jonge koppels interessant, want dit biedt de mogelijkheid om de woning volledig eigen te maken.

Noord trekt de aandacht door de gunstige ligging, goede bereikbaarheid en het “dorpse” karakter zo dicht bij de grote stad. De tuindorpen in Amsterdam-Noord zijn dan ook nog altijd razend populair en trekken vaak veel geïnteresseerden. Door voormalige huurwoningen te koop aan te bieden wordt wonen in Amsterdam-Noord voor een grotere groep eigenaren haalbaar. Wij zorgen er dan ook voor dat bij de verkoop van deze woningen geen concurrentie van particuliere beleggers mogelijk is en nemen bepalingen in het koopcontract op die dit garanderen. We proberen de kandidaten per stap zo uitgebreid mogelijk te informeren en bij te staan, aangezien het proces van aankopen vaak nieuw voor ze is. De belangen van de verkoper verliezen we hierbij uiteraard niet uit het oog. Daarnaast verwijzen we regelmatig woningzoekenden door naar een andere NVM/MVA aankoopmakelaar voor verdere begeleiding. De woningen zijn vaak erg populair, waardoor we bij de woningen die we nieuw aanmelden ook vaak bekende gezichten voorbij zien komen. Helaas mogen wij als verkoopmakelaar uiteraard niet óók als aankoopmakelaar optreden.

Ben jij nou ook geïnteresseerd in een nieuwe woning? Neem dan eens een kijkje tussen het aanbod. Houdt de website en Funda goed in de gaten, want we melden regelmatig nieuwe woningen aan!

Of neem eens een kijkje op onze eigen app, te downloaden voor iOS en Android.